Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft - mpc

MaT™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał byś serwer, a jak widać ktoś miał w dupie poinformować, że nie będzie już i nie wiem kiedy, ale dział został usunięty? Zamiast się pierdolić to nie mogliście od razu napisać, że macie w dupie ten serwer i już więcej nie będzie? Bo jestem pewien w 99%, że jak kokosz temat napisał to było wiadomo, że nie powstanie.

Admin Cienia
Opublikowano

ale dział został usunięty?

Nie został usunięty, tylko ukryty z widoku dla użytkowników do czasu jego reaktywacji.

Jeśli serwer wystartuje to zostaniecie o tym poinformowani.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wszystko z czasem. Serwer miał startować już wcześniej, jednak przeszkodził temu najnowszy update Minecraft. Geoning nad wszystkim pracuje. O dacie startu zostaniecie poinformowani. Nie ma co się niecierpliwić. Na pewno niczego nie mamy w dup**. Wszystko zrobimy z czasem i po kolei.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Łatwo wam powiedzieć - Zróbcie server i dawajcie ip, a pewnie sami robilibyście to 3x dużej.

Wątpię że potrafilibyście skonfigurować server na 250 osób tak aby nie było lagów, bugów czy innych

dupereli.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Wszyscy dużo mówią a mało robią serwer na 250 osób przy umiejętnościach jakie ma geo i jak by mu z 3 osoby pomagały to tydzień roboty ;x

Opublikowano

Łatwo wam powiedzieć - Zróbcie server i dawajcie ip, a pewnie sami robilibyście to 3x dużej.

Wątpię że potrafilibyście skonfigurować server na 250 osób tak aby nie było lagów, bugów czy innych

dupereli.

Dużej? Raczej dłużej....

Jak serwer będzie miał startować to zostaniecie poinformowani, proste i logiczne.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...