Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i ?!  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. ,,,,

• Cudo
      3
    • Gowno
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż polske opanowała epidemia metina 2 z powodu polskiej wersji grafiki podobnej do tibii [^^]

Chciałbym się was spytać czy metin jest zajebisty czy zrypany

Według mnie metin jest (i tu nie wymienie ofpowiedzi z powodów osobistych *hs*0/1)

ponieważ

-grafike ma zrypaną

-fabuła jest do dupy

-o producencie lepiej nie mówić

-PIX3L0Z4 na każdym kroku !

-Questy są monotonne

itd czyli jak bezbudżetowa gra zrobiona przez amatorów z pomocą jakiegoś i tu podkreślam DARMOWEGO silnika

pomysły mieli dobre z ulepszanymi skillami itd ale nie wykorzystali tego

Po secundo

-ludzie w metinie kaleczą nasz piękny język czyli dzieci w przedziale 9-14 lat chodzące na wagary :O [wyjątek (brat cioteczny 6 lat zasuwa w metina 30 lvl bije smurfy -.-)]

- potwory mają AI chyba s kosmosu :P

Nie będe wymieniał innych wad ale po prostu nie mogłem sie powstrzymać

ponieważ cała szkoła gada o jakichś pedalstwach questach na konia itd

Na razie tyle pewnie admini metin 2 gdy coś napiszę na ich forum 40-stke i ban 4 eva ;/ ale nie będe tam nic pisał ponieważ nawet tej gry się nie dotknołem (godzina grania and end 4 eva)Myślałem że coś mi się spodoba ale cóż nie takie jest życie ;>

The End

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Dokladnie kurna jeden mądry co zrobil taki temat!cala prawda o tej grze-marnotrawne skille, ta muza do dupy... jakies bronie do dupy...Tyle ludzi w takie gówno gra ludzie...wescie sie ogarnijcie co w tym gownie jest takiego fajnego? ze lazisz po mapie 40 minut zeby zapierdolic jakiegos zabłąkaego psa?Pozatym jak widze te 250 osob codziennie na tej grze to nie-tragedia..widac ze z was dzieci neo :s są lepsze gry typu Silkroad czy wow... ale nie takie gówno :O

Opublikowano
Otóż polske opanowała epidemia metina 2 z powodu polskiej wersji grafiki podobnej do tibii [^^]

Chciałbym się was spytać czy metin jest zajebisty czy zrypany

Według mnie metin jest (i tu nie wymienie ofpowiedzi z powodów osobistych *hs*0/1)

ponieważ

-grafike ma zrypaną

-fabuła jest do dupy

-o producencie lepiej nie mówić

-PIX3L0Z4 na każdym kroku !

-Questy są monotonne

itd czyli jak bezbudżetowa gra zrobiona przez amatorów z pomocą jakiegoś i tu podkreślam DARMOWEGO silnika

pomysły mieli dobre z ulepszanymi skillami itd ale nie wykorzystali tego

Po secundo

-ludzie w metinie kaleczą nasz piękny język czyli dzieci w przedziale 9-14 lat chodzące na wagary :O [wyjątek (brat cioteczny 6 lat zasuwa w metina 30 lvl bije smurfy -.-)]

- potwory mają AI chyba s kosmosu :P

Nie będe wymieniał innych wad ale po prostu nie mogłem sie powstrzymać

ponieważ cała szkoła gada o jakichś pedalstwach questach na konia itd

Na razie tyle pewnie admini metin 2 gdy coś napiszę na ich forum 40-stke i ban 4 eva ;/ ale nie będe tam nic pisał ponieważ nawet tej gry się nie dotknołem (godzina grania and end 4 eva)Myślałem że coś mi się spodoba ale cóż nie takie jest życie ;>

The End

Każdy lubi co innego i gra w co chce.

Metin2 jako gra nawet może być.

Ale z tym masz racje społeczność w Metin2 PL to sami analfabeci, dzieci, nooby...po prostu tragedia...

Opublikowano

Ja gram 4,5 roku w metina i jakos mnie caly czas zacheca do ta gra. Lecz kazdy dorasta np: ja i teraz sa wazniejsze sprawy np: dziewczyn i przyjaciele. Jezeli wklepiesz 30lvl i cie dalej nie zacheci to nie masz po co dalej w to grac. Kazdej zeczy w zyciu trzeba sprubowac wiec pograj sobie na oficjalnym polskim servie i sam sie przekonaj.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Wbiłem 30 lvl i mi się znudziła ta gra już więcej do niej nie powrócę NA PEWNO !!

Opublikowano

Ja pogrywam jak mam czas. Lubie takie klimaty.

Do wszystkich anty - ja też moge sobie załozyć temat i napisać ***** to gówno (wstaw nazwe gry), bo to i tamto.

To, że niektórzy nie powinni w to grać nie znaczy, że od razu gra jest głupia. Rozumiem, "dzieci neo", ortografia czasem aż kaleczą oczy, niemniej jednak może ktoś w tym całym majdole widzi jakiś sens i czerpie z tego przyjemność.

Poza tym w JAKIEJKOLWIEK grze chodzi o to żeby miło spędzać czas i łapać chill tak?

Cudem bym tego nie nazwał ale ma to coś.

f.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...