Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Akali vs Nidalee

Mati24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Akali vs Nidalee

Zależy mi na: mocnym dmg i łatwiejszą do ogarnięcia postaci

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

Opublikowano

Pf. Akali to szit, które łatwo skontrować. Nidalee o wiele lepsza. Free czary na ult, heal i dzida która zadaje duuuużo dmg. Akali ciągle ma bana na rankedach, oracle -> cc i po niej.

he?

Opublikowano

Akali w tych czasach już uselles.

Tak jak mówił Dj. banowana, oracle i po niej.

Natomiast nidka ma włócznie zadającą tyle dmg, że...

Heala, free ulti i pułapki.

Nadaje się na mid, support i trudny solo.

Opublikowano

ludzie jakie wy macie elo????

Oczywiście że lepsza jest nidala.

Dlaczego?

Bardzo dobry solo toper robiona pod ad tanka. Jest bardzo mało postaci które ją kontrują. Pod mid ogromny dmg z Q + do tego pułapki obniżające resy. Jak dla mnie nidala jest op.

To teraz trochę o akali: Wymaga specjalnego zestawu run co za tym idzie -1 strona run ciężka do ogarnięcia i jakiś czas temu dostała nerfa.

ps nie wiem kto w tych czasach banuje akali. ??

Opublikowano

Nidalee ale taka robiona pod offtanka (ad offtanka) niszczy solo topa trudno ją skontrować dobry harras duży dmg na kotku skill Q z latarnią pojebany sustain bardzo mobilna dodatkowe survi w formie kota jednym słowem zajebisty solo toper (dobra to były 2 słowa).Bierz nidalee, akali teraz to nie to co kiedyś.

Opublikowano

AD Nidalee :> Akali przed 6lvl to niesamowite useless gowno, jak sie nie nafeeduje w early to do konca gry juz jest do dupy, Nidalee moze byc AP = support lub AD offtank = Solo top. Bierz nidalee ale wymaga ogaru.

Opublikowano

@up ona ogolniejest slaba. Dobre ulti? Na 1 80dmg wiec pozdro. Banowac akali na rankedzie? Chyba troll na ujemnym elo. Bierz nidale, moze isc i na solo pod ad offtank, i na mida jako ap carry i na bota jako support

Opublikowano

Dobra kupiłem akali i gówno prawda że jest słaba faktycznie do 6 poziomu ssie ale potem kosa wystarczy że biore dorana tarcze przed 6 ( nie żartuje) a po 6 kosa

P.S dzięki na wszystkie podpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...