Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Http://airrivals.pl

panina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://airrivals.pl

AirRivals to bezpłatna symulacja lotu SciFi MMOG w 3D, w której możesz sterować różnymi jednostkami w atmosferze i przestrzeni kosmicznej. Zanurz się w ciekawych krainach planety Phillon i podbij wszechświat. Walcz w interesujących misjach, chroń swoją nację i znajdź towarzyszy broni do swojej formacji wojskowej. Możesz awansować tworząc brygadę lub wygrać w wyborach na przywódcę nacji.

ubda1202.gif
Opublikowano

Grałem w to i szczerze mówiąc gówniana gra. Na 10 lvlu przechodzi się do jednego z dwóch miast i się tylko lata i walczy. Nic poza tym... NIE WARTO GRAĆ!

BTW. WYPIERDALAJ STĄD PANINA! TYLKO ROBISZ BEZ SENSOWNE POSTY NE0-POJEBIE!

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

zal , to jest metin tylko w przyszlosci , nawet ta sama grafika stronki jest tylko ze niebieska... to jest metin za 5 000 lat albo wiecej , tam chyba lepiej grac ... po co ulepszac zbroje jak mozna ulepszac statek kosmiczny

ubda1202.gif
Opublikowano

buhahahahaha ^^

nie no po twojej wypowiedziu @UP panina malo co nie spadlem z krzesla ...

a czy w tej bajce byly smoki? ...

strona ma taki wyglad bo kazda gowniana gra gameforge ma taki sam styl strony porownaj sobie Nostale Metina i np to Airrivals ...

Opublikowano

PANINA JESTEŚ IDIOTĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

z tego co wiem to jest forum metina a nie jakiegoś gowna co lata

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ha ha ha co dzien to cos nowego ahahahhhah ....panina rozbawiasz do łez...jeszcze nie bylo metina za 5000 lat hahhaha Coll!!

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano
Za 5,000 lat to nie będzie ziemi i to jest pewne...

ziemia bedzie ale podobno nie bedzie istot ludzkich plci meskiej ;D

hehe ja tez ledwo co padlem jak napisal o tym metin 5000 xD

Opublikowano

hhahahahhaha xDDDDD metin za 5000 lat hahahhaha xDDDDDDD

szkoda ze nie za 10tys hahah xD koles spadlem z krzesla:D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wezcie sie dzieci w ogóle leczcie bo zal mi dupe sciska jak patrze na tego metina.. bezsensowna gra jednym slowem gówno juz to AirRivals jest lepsze niz ten lamerski metin...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...