Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Akazoo na wielu kontach

trystul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowalem dzisiaj zrobic free reklamy po 102 na kilku kontach z tego samego numeru, probowalem rowniez z innego numeru i kredyty nie dochodza.

Jest na to jakis sposob ?

Opublikowano

Ja próbowałem zrobić te 4 reklamy co są i mi tylko 2 doszły, nie wiem czemu tak jest sam mam właśnie ten problem ;/

Opublikowano

powiem tak u mnie i u moich kumpli z tych 4 reklam to każdy może zrobić 3x a to 4 trzeba z innego kompa ale myślę że jest jakiś sposób żeby dało robić pkt na innych kontach te same

Może jaśniej: Mam 1 konto zrobiłem reklamę i chcę ją zrobić na 2 koncie tą samą reklamę czy jest to możliwe jeśli tak to proszę powiedzieć jak!

Opublikowano

Mam odpowiedź zalogujcie sie na AKAZOO kliknijcie konto i na samym końcu usuń konto :)

PSG <3

Opublikowano

Bo nie można robić tej samej reklamy nawet na innym koncie. Masz jeden adres IP i tylko raz możesz wypełnić daną reklamę na jednym adresie. Zrób na innym kompie to Ci dojdą ;P

Opublikowano

Proste to jest :) można robić wszystkie 4 reklamy, po zrobieniu wszystkich reklam patrzymy które nie doszły. Wyłączamy przeglądarke uruchamiamy ccleaner, czyścimy cookies, po czym wchodzimy znowu na konto i robimy reklame która nie doszła :) i aż tak do skutku. Ja mam radiówkę (czyli stałe IP) i jakoś robiłem te reklamy chyba na 10 kontach. Dodam jeszcze że z tego samego numeru :)

Opublikowano

Proste to jest :) można robić wszystkie 4 reklamy, po zrobieniu wszystkich reklam patrzymy które nie doszły. Wyłączamy przeglądarke uruchamiamy ccleaner, czyścimy cookies, po czym wchodzimy znowu na konto i robimy reklame która nie doszła :) i aż tak do skutku. Ja mam radiówkę (czyli stałe IP) i jakoś robiłem te reklamy chyba na 10 kontach. Dodam jeszcze że z tego samego numeru :)

Jak czyści się tym programem??

Możesz dać instrukcję?? :D

Opublikowano

Jeszcze jak ja się bawiłem w PS to można było zrobić 1 reklamkę na 1 numerze, bo za każdym następnym razem zamiast PINu przychodził login i hasło do Akazoo. Spróbuj może zmienić IP ( zresetować router) jak masz taką możliwośc i spróbuj usunąc konto na stronie Akazoo. Poza tym załóż nowe konto na PS i przeczyść wszystko CCleanerem.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

imnubb, przeczytaj wszystkie posty z tego teamtu....

Sposob Misiek16

działa. dzięki

Sprobujmy moze wymyslec jeszcze jakis sposob na to by dawalo sie robic te rekalmy na jednym koncie kilka razy ?

Mi działaja 3 reklamy akazoo, "60 darmowych SMSów mi nie działa a wam ?

Opublikowano

a jak z dezaktywacją sms? Wysyłajam STOP TAK,zwrotny sms od nich brzmi : "Nie posiadasz aktywnej subskrypcji serwisu AKAZOO do usunięcia. Aby otrzymać listę ... bla bla" ?

Opublikowano

HMmm Doszedł ci 2 sms od Akazoo? jak doszedł to wtedy wyślij sms na dezaktywację. Bo następne sms bedą specjalne i żrą kase. :->

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...