Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] SoccerStar bot

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SoccerStar Bot

Mało kto to wie [no, przynajmniej w Polsce], ale istnieje bot do gry SoccerStar. Jest on zrobiony przez tą samą osobę, co bot do gry Shakes&Fidget ponieważ obie mają podobną budowę.

Pokażę Wam tutaj jak go pobrać i przedstawię podstawowe opcje, konfiguracja jest bardzo prosta.

======================================================================================

Download:

http://www.ksbot.de/node/30

Po rozpakowaniu otrzymamy plik z botem. Otwieramy, podajemy dane do naszego konta (tak samo jak z SF Botem, nie ma szans na kradzież danych), Login, Start Bot i już będzie pracował.

Aby zmienić ustawienia wchodzimy do Options >>> Modify...

Jest tam wszystko po angielsku jednak to są podstawowe opcje i nie wiem czy ktoś się w tym może nie połapać. Na górze jeszcze wybieracie dla którego gracza ustawiacie je.

no, to tyle. jeśli chcecie, to bardziej opiszę te opcje.

fs_overall.png

Opublikowano

dokopałem się tylko do takiego ręcznie robionego bota, nie widziałem że ten już jest podany. do zamknięcia.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...