Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Switchbotv3.dll - brak uprawnień

Shemhazai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich serdecznie :)

Trochę brzydko zaczynam mój pobyt na tym forum, bo 1 post i już pojawił się u mnie problem :)

Otóż problem w tym, że po odpaleniu injectora nie mogę załadować pliku dll. Gdy próbuję to zrobić wyświetla się następujący komunikat:

45082962141244894986.png

Nie bardzo wiem co z tym zrobić, gdyż na laptopie tego problemu nie mam (jednak rzadko mam dostęp do laptopa, więc muszę rozwiązać problem, który pojawił się na komputerze). Oczywiście injectora odpalam jako administrator - zarówno na laptopie jak i na komputerze. Ponadto na laptopie wszystko jest ok, a na komputerze co chwila pokazuje mi, że jakieś pliki są zainfekowane :rolleyes:

Dodatkowe informacje: na laptopie posiadam Windows 7 64 bitowy oraz antywirus Avast, natomiast na komputerze jest to Windows 7 32 bitowy oraz antywirus AVG Internet Security 2011.

Pomocne odpowiedzi zalajkuję :)

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

hmmm a jaka wersje masz? . nie odpalaj inicjatora , tylko odrazu wejdz w plik switchbotv3 .

pobierz od nowa najnowszą wersje padmak.de

Opublikowano

Ja próbowałem odpalać i poprzez "Switchbotv3 - alter injector" i przez ten zwykły "Switchbotv3", w obu przypadkach efekt taki jak w pierwszym poście.

Btw. bota pobierałem z mpcforum, bo z tego co zauwazyłem u Padmaka trzeba uiścić jakąś opłatę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...