Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no więc mam pytanie co daje skill "Noise"? Na silkroadonline.com.pl pisze

Chwilowo chroni cię przed atakami potworów korzystając z harfy aby stworzyć i rozprzestrzenić hałas naokoło ciebie.

Pytanie czy harfe muszę mieć cały czas w łapach?... i co rozumieją przez to że chwilowo chroni mnie przed atakami ?:) Czy wogule nie będę obrywać czy że mniej (i o ile mniej) czy broni mnie to przez całe 900s?

Oczywiście dam 5*

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Nie musisz trzymać harfy cały czas. Potwory agresywne (zwykłe i party moby) nie będą Ciebie atakować.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Aha, jak rozumie... jest np. 5 potworów agresywnych... to one tak jak by mnie nie zauważały... jak zacznę lać jednego to tylko ten jeden potwór mnie leje a reszta dalej tam stoi ?

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Nosie to skill ktory np jak dasz i zmienisz bron nie znika, polega on na tym ze na 1lvlu skilla moby do 20 czy 30 lvl agresywne nie moga cie zaatakowac, czyli jak mob ma zalozmy 16 lvl i jest agresywny a ty masz odpalone noise to cie nie zaatakuje, jezeli masz np bariere ze cie nie atakuje do 30 a mob ma 31 i jest agresywny to cie zaatakuje, i noise nie dziala na championy i gianty tzn nawet jak masz noise to na nie nie dziala tylko na normal moby ponizej bariery lvla skilla, pozdro ^^

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...