Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ban ?

IIIFALUBAZIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż moje konto zostało zawieszone czy to ban ?? nie używałem żadnego bota etc.

Jeśli wiecie o co chodzi piszcie.

Daje like

@edit

Dostałem takie coś na emaila

Cutting from Game Rules Chapter 4.06: ?Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.?

Cutting from EULA Chapter 2.B: ?Use cheats, automation software (bots), hacks, mods or any other unauthorized third-party software designed to modify the World of Tanks experience.?

You can get your account back after it will be wiped. That means a complete reset of all received achievements and research, deleting of all your tanks EXCEPT PREMIUM TANKS and reset of all your in-game funds (game credits), EXCEPT FOR THE REMAINING GAME GOLD.

Partial rollback of your achievements, funds and research obtained through violation of the Game Rules/EULA is NOT possible.

@edit2

Jakiś mały tut ??

selekson2.png
Opublikowano

Dostałeś bana za używanie botów, hacków itp.

Mogą zwrócić ci wyczyszczone konto z goldem, którego zakupiłeś

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jest tam napisane, że możesz odzyskać swoje konto, na którym zostaną tylko premiumowe czołgi i złoto. Cała reszta zostanie usunięta. Lepiej do nich napisz i wyjaśnij sprawę.

Opublikowano

Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.

W niedokładnym tłumaczeniu: Używanie botów, klikerów, itp lub podobnych metod zdobywania expa i kredytów poprzez bierny udział w bitwach.

Opublikowano

tez dostalem bana kilka dni temu napisalem wytlumaczylem i mi napisali ze mam uszanowac ich decyzje i nie bedzie ub lubze reset konta z zostawieniem golda i czolgow premium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam,uzywac cheatów są mody wystarczające dziw ze za nie bana nie ma - zamknijcie temat ;d

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

Czyć powinność

"się moda,"

wstaw

"w"

w środek :P///Skończ, każdy ma prawo do błędu ;)

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

Kończymy imprezę. Jeszcze jeden post nie na temat i będą odpowiednie nagrody...

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...