Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imha - pytania

carlos871

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co do imha.

Gram od 3 dni na serwerze Solar ( chyba ; d s26 w kazdym razie ;P ) I Kupiłem dla dropera tak, (niektore rzeczy sam ulepszalem )

zelazna zbroja + 9 - kd nie weszlo

Gilotynowe + 6 - nie weszlo kd potwora + 3 ; ( dosłownie przed chwila wkładalem ; p

Tradycyjny + 6

Bojowa + 6

buty bambusowe + 6 z 500 hp ; p

I to by było na tyle ; P

Mam 12 lvl Dropek, z gildią ale mysle ze za duzy lvl juz ma, i zrobie nowe konto i mam pare pytan.

-Jaki ma mieć lvl - mam zamiar dropic na poczatku fms , tak z 10 fms'ow pozniej na riby bardziej ; P

- BOdy czy mental

-Czy takie eq moze byc czy zmienic cos.

-Jak rozdać staty

-Na co chodzic.

Nie przekierowujcie mnie do innego tematu ponieważ przeczytałem ich dość w maire duzo ; p

A i ostatnie pytanie, na jakim lvl kupic sobie rekawice zlodzieja; P

Odrazu mówie, zły dział - przenieś.

Opublikowano

najlepien dropic na tych wilkach itd.

eq przydalo by sie ulepszyc.na wiekszy + chodzi mi o np. tarcze, helm orZ bron.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Gram od 3 dni na serwerze Solar ( chyba ; d s26 w kazdym razie ;P ) I Kupiłem dla dropera tak, (niektore rzeczy sam ulepszalem )

Gilotynowe + 6 - nie weszlo kd potwora + 3 ; ( dosłownie przed chwila wkładalem ; p

Tradycyjny + 6

Bojowa + 6

I to by było na tyle ; P

Mam 12 lvl Dropek, z gildią ale mysle ze za duzy lvl juz ma, i zrobie nowe konto i mam pare pytan.

-Jaki ma mieć lvl - mam zamiar dropic na poczatku fms , tak z 10 fms'ow pozniej na riby bardziej ; P jak najmniejszy nie weim 15 xD

- BOdy czy mental ja kofciam bodiego, ale jak masz malo defa mental

-Czy takie eq moze byc czy zmienic cos. jak sie dorobisz mozesz zmieniac, na start oke

-Jak rozdać staty 2:1 sila : wit mentalem, bodym 1:1 sila:wit ;p

-Na co chodzic. ja wszystko bije, nie fms to jesion xD

Nie przekierowujcie mnie do innego tematu ponieważ przeczytałem ich dość w maire duzo ; p

A i ostatnie pytanie, na jakim lvl kupic sobie rekawice zlodzieja; P zadnym, bo szkoda PLN

Opublikowano

Body

Eq może zostać :0 lecz wolałbym widzieć mieczyk na 1lv +9

Dla woja 2 wit ; 1 siła

Przeklęte wilki

Na dropku chyba już od 12 można zakupić :)

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Dodam, ze lepiej jakbys kupil mieczyk np. dlugi lub sejmitar +9 ;)

Opublikowano

Najlepszy lvl do dropu to 9-18 poza tym z praktyki wiadomo ze mental dobrze się tam spisuje ze słabym eq

Także mentalem będzie ci łatwiej bo z bodym możesz padać.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Wszystko tak jak koledzy wyżej, ale ja ci tylko powiem, że drop fmsów i ribów na solarze się po prostu nie opłaca

fms +0 czasami mozna spotkać nawet po 300k (śr 5-10)

rib +0 tak samo 400-600k

tym bardziej, że wcale tak dużo na przeklętych ich nie dropi (tym bardziej bez rękawicy złodzieja)

chyba, że ustawisz bota to inna sprawa :P

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą up.

Dużo czasu Cię to będzie kosztowac, a zarobisz prawie Co nic.

Opublikowano

Tradycyjny + 6

Bojowa + 6

I to by było na tyle ; P

-Jaki ma mieć lvl - mam zamiar dropic na poczatku fms , tak z 10 fms'ow pozniej na riby bardziej ; P

- BOdy czy mental

-Czy takie eq moze byc czy zmienic cos.

-Jak rozdać staty

-Na co chodzic.

A i ostatnie pytanie, na jakim lvl kupic sobie rekawice zlodzieja; P

- Lvl dropka powinien być 10lvl-15lvl

- Zdecydowanie Mental

- 2 Str , 1 Wit

-Jak na FMS'y to Przeklęty Niebieski Alfa Wilk

-Rękawice zakup na ok. 12lvl'u?

Opublikowano

Nie ważne jak rozdasz staty, jaką będziesz grał profesją i jaki będziesz miał LVL, 14 to wcale nie za duży. Mojemu kumplowi na 17 dropnął RIB w IMHA i to przez przypadek.

bez reklam.

Opublikowano

-Jaki ma mieć lvl - mam zamiar dropic na poczatku fms , tak z 10 fms'ow pozniej na riby bardziej ; P - ten 12 mógłby być, około 10 na fmsy. a na riby 12 - 15.

- BOdy czy mental - z takim eq nie wyrobisz bodym więcej niż jedną grupkę np. niedźwiedzi, chyba, że będziesz ubijał tylko wilki i pojedynczo / 2 - 3 grupki, wtedy body, bo szybciej, a jak więcej to mental

-Czy takie eq moze byc czy zmienic cos. - zależy od profesji, dla mentala starczy, dla bodego lepsze

-Jak rozdać staty - dla mentala 1 wit : 2 sila, dla bodego 2 wit : 1 sila. zalezy ile masz defa.

-Na co chodzic. - głodne nieb. alfa wilki - fmsy, czarne niedźwiedzie - riby i z dzików jeszcze antyki i jesiony bodajże dropią. te polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...