Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Ekipa na QR na LifeTaker

m399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo może umuwimy się na gre?

Na QR??

Pisać na PW, gg 7440881 (żadko używam), facebook, LUB DAWAĆ MI NICKI DODAM DO ZNAJOMYCH MINIMUM 4 OS FAST!!!

Opublikowano

ja mogę coś poradzić V3nglas , tylko od razu mówię bez hacków ;/

Nie obchodzi mnie to co o mnie mówią ludzie, co prawda a co nie prawda wiem i chuj wam w buzie!

V3nglas.png

Opublikowano

OK!. MAM JUŻ 3... JAK COŚ TO DAM ZNAĆ ALE NAJLEPIEJ BY BYŁO JAKBYŚMY GADALI PRZEZ SKYPE LUB TS3.

MOJE SKYPE TO: konrad_szewczak

Opublikowano

Ja bym mógł pograć z wami. Ale mam zamało creditów na GA. Jak coś to pisz Legenda_CA w grze mam nick. To moje Noob konto. Ale po wbiciu LVL na główne dostaje od was. Remote Grenade na 30D. MedKit na 30D i M200 na 30D.

OK?

No i jak coś to dopiero dziś od 19-19:30 do 22.

Chyba że mi ktoś użyczy GA hacka.

To wtedy sam sobie giftnę.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

ja wolał bym w niedziele od 12.00 do 16.00,a co do gifa to nie wymagasz zbyt dużo?? Mogę gifnąć 1 lub 2 rzeczy

Bywalec
Opublikowano

matrixxxx to nie temat od giftów... On szuka osób na QR..

Co do tematu nie mam hacka bo mam tylko 66 kredytów. Ale moge zagrać. Jak coś to chce tylko 1 item.

PS.Napisz o której godzinie gramy. nick:Gromo123

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Moze mi ktos wytlumaczyc co To Lifetracker ? I skad wezniecie tyle kasy na te itemy ?

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Pozdro.

1. W niedziele to ja nie gram tylko spędzam czas z rodziną i chodzę do kościoła.

2. Jak mówicie że to zadużo to trudno. Za 600K a nawet 800K GP to ten gift to zaledwie 100K GP co ja chcę. Nawet nie całem pewnie.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Ok napisze do was, A co do gifów macie Life takery... ty Paweł97 masz więc po co ja wam mam gifac jak ja mam range CPL i 1k GP...

Więc najpierw muszę wbić range, a co do gifów to niedawno był konkurs na forum trzeba było się zgłosić ;)

KTO CHĘTNY NIECH NAPISZE MI NA GG TO SIĘ UMÓWIMY NA GRĘ. MOJE GG TO: 7440881. CZĘSTO SIEDZĘ NA NIEWIDOCZNYM WIĘC PISAĆ!!!

Opublikowano

To pisać tu

Ok napisze do was, A co do gifów macie Life takery... ty Paweł97 masz więc po co ja wam mam gifac jak ja mam range CPL i 1k GP...

Więc najpierw muszę wbić range, a co do gifów to niedawno był konkurs na forum trzeba było się zgłosić ;)

KTO CHĘTNY NIECH NAPISZE MI NA GG TO SIĘ UMÓWIMY NA GRĘ. MOJE GG TO: 7440881. CZĘSTO SIEDZĘ NA NIEWIDOCZNYM WIĘC PISAĆ!!!

PISAĆ BO W KOŃCU NIE WIEM KTO MA GRAĆ.

matrixxxxxxxxxx daj mi nick twojej nowej postaci.

Opublikowano

Piszecie tutaj kto jest chętny... Po dodatkowe informacje skorzystaj za pomocą wiadomości na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...