Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT-BUG]Palladium

kacperdragoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do buga potrzebna jest premka.

Instrukcja:

1. zbieramy 4k palladium ....

2. tworzymy leonka z podwójną ładownią

3. Padamy w promieniowaniu

4. Zbieramy surke leonkiem z boosterem 25% surek 1 lvl(lepiej podwójny boosterek)

5. powtarzamy to aż leonek full

6. Później my dedamy leonkiem i zbieramy głównym też z boosterkiem

7. i jesteśmy cały czas palladium na + jeśli leonek pełny i ty lecisz wymienic^^

Opublikowano

z kąd niby

kurde chcieliscie bug to macie a teras jak sie odwdzieczacie zamiast dac like to jebane kommentarze

Słownik yea

Opublikowano

Oh my god. Ten dzieciak powinien dostac perma. Kopiuje tematy,piesze prosciutkie I NIE PRZYDATNE TuTy,bluzni w komentach i ma 5 z polskiego (buhahaha). Moim zdaniem z takim poradnikiem to na oficjalne forum darkorbit.

Opublikowano

Hahahhahaha, kopiować każdy umie +1 :F

Serio myslisz ze ktos ci da like ;f?

Z tego co wiem to ty już się z nami pożegnałeś? Czyli jednak korci cię aby zobaczyć co się dzieje na starym,dobrym mpcforum :P

Opublikowano

i tak nieprzydatne

o co się prujecie ? ;s

Kto by sobie głowę zawracał jakimś leonkiem i podwójnymi boosterkami na surke... zreszta kto w ogole zbiera te palladium ? slyszalem ze 15 mozna wymienić na 1 darmową energie do wrót więc jak dla mnie się nie opłaca ;D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

z kąd niby

kurde chcieliscie bug to macie a teras jak sie odwdzieczacie zamiast dac like to jebane kommentarze

to mój trik kurwo -.-

Opublikowano

A ja nie rozumiem waszego sporu, bo niby jak maja usunąć ten powiedzmy "bug"?

opcje:

1. Zablokują możliwość zbierania cargo po zniszczonym statku?- wątpię

2. Boostery nie będą tam działać?- też wątpię

Więcej opcji nie przychodzi mi do głowy, ale usunięcie tego bugu nie wydaje mi się prawdopodobne:)

Opublikowano

i tak nieprzydatne

o co się prujecie ? ;s

Kto by sobie głowę zawracał jakimś leonkiem i podwójnymi boosterkami na surke... zreszta kto w ogole zbiera te palladium ? slyszalem ze 15 mozna wymienić na 1 darmową energie do wrót więc jak dla mnie się nie opłaca ;D

HAHAHA nie opłacalne kurwa ? Ja dodaje do tego pare bonusów od siebie i nakurwiam po 1k energi na 1h !!! Jebany szlaufy nie umieją pyska na kłódkę trzymać

Opublikowano

Plagiat ... leci raport .... Czy Ciebie nie nauczono czym jest dyskrecja ? Słownik wyrazów obcych się kłania -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Tak i to nie jest zaden blad , to chyba normalne ze jak mamy boosterki na surke to zbierzemy wiecej ? A co do tematu kopiowac kazdy glupi potrafi , gdzies juz widzialem taki temat

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

hehe no to nie blad tylko umiejetne wykorzystanie bosterow;d i na 100% bp tego nie usunie bo to legalne dzialanie.

Nie do końca legalne. Podchodzi pod pushing. Co prawda to prawda. Nie ma szans, że usuną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...