Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lvl i Job

Ragusiek1999xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo tak jak w temacie:P

Mam 43 lvl i 49% oraz prawie 32 job czy przestać bić ten job czy może jednak go dobić do 35?

Albo czy jak wbije ten 46 lv to wbije też przy tym 35 job?

Daje "Lajka" za każdą odpowiedź!

;3

Opublikowano

Bij job ile wlezie bo potem sie nie wyrobisz ...

Doradzam groch na ancku lub glace.

Opublikowano

Glace na joba ? Haha to dowaliłeś gościu no nie wierze w Ciebie ziom.Zero pojęcia o grze !!! Narazie wyexp lvl na 2 sp.Następnie najlepiej wbij 40jlvl, bd miał joba na jajamaru gdzie najlepiej wbić +20 jlvl i 2 sp gdzie najlepiej wbić +20 jlvl.Teraz masz około 23/24 jlvl na warku i idziesz na krem ;D.Dropisz piórka do ulepszenia chociaż na +3.Jeżeli to zrobiłeś masz :

-Warek około 25jlvl

-Blade 20jlvl

-Jajamaru 20jlvl

-Ja tam bez pajmy latałem ;D

Daje Ci to przewage troszke bo już masz 40 jlvl i tylko 10 jlvl wbicia na 3sp do 55 lvl'a spokojnie na warku wbijesz okolo 44/46 jlvl na norm i coś na SP a później znowu grochy chyba że będziesz na glacy to Ci job nie poleci ;/

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Mam 75lvl .... Na glace akurat szybko idzie job. Chyba masz -50 lvl bo mnie tam jakoś szybko szło. Nostale .se , gzmxol ,jp i inne zawsze sie chodzi na glace...

Groszek i glaca... (enkidu z kolegami)

Opublikowano

Menober nigdyn nie wibł więcej niż 46 lvl na pl'u chyba...Pl a inne globki to co innego, na pl'u job na glacy leci masakrycznie słabo ale za to bardzo dobry exp ! Więc jeżeli nie wiesz jak jest na pl'u nie pisz bo się ośmieszyłeś.

kunshi.jpg

Opublikowano

Damcio podał dobry przykład tylko oczywiście exp tam na normie (czyt. bez sp)

kunshi.jpg

Opublikowano

Ogólnie profa na Lod nie leci tak źle. Tylko trzeba brać pod uwagę, że jak ma się ubrane sp to normalna profa leci o 50% słabiej. Jak masz dobrą fam i da ci siedzieć na normalu na Lod to warto. Wbij sobie jak najszybciej job, bo potem to jest wkurzające... inny dobry sposób to groszki bierzesz żółwia, ancki i jazda.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Goth mam 75 lvl sprawdz sobie Menober w rankingu i jobe expiłem na enkach, potem bazylach. jak sie nie znasz i masz maly lvl to sie nie wypowiadaj bo przeszkadzasz koledze.

Opublikowano

Menober to ty głupi jesteś jak expiłeś job na glacy.

Topic: Podczas robienia sp2 powinienes dobic 35 job.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...