Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak bugować broń na CE do METIN5

sebi774

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Cheat Engine 6.1 ale nie umiem bugować broni do metin5. Np. Miecz+9 na Śmiercionośny+9.

Opublikowano

Właśnie że nie gość 1lv miał Śmiercionośne+9 i bił tylo co naprawdę by miał śmiercionośnego (nawet zabił mnie 95lv)

Opublikowano

A jak się nie da bugować broni to mam 2 pytania:

1. Jak np. bugować przez Cheat Engine 6.1 wartość ataku czyli jak masz wartość ataku np.721-783 to jak zbuguję będzie 901-964?

2. Jak buguję szybkość ataku lub szybkość chodu to mnie kick'a. Da się tak zrobić żeby tego nie wykryło?

Gram na Metin5 s1.

Opublikowano

1. Jak np. bugować przez Cheat Engine 6.1 wartość ataku czyli jak masz wartość ataku np.721-783 to jak zbuguję będzie 901-964?

2. Jak buguję szybkość ataku lub szybkość chodu to mnie kick'a. Da się tak zrobić żeby tego nie wykryło?

Gram na Metin5 s1.

Gram na Metin5 s1.

Czy ty ogarniasz ze to jest nie mozliwe jezeli chcesz takie cos wlam sie do bazy swojego serwera odszukaj swoje konto i dodaj sobie gm albo przez konsole dodaj itemy ! cheat engine mozesz uzywac w grach przegladarakowych balllons tower denfence ale nie w grach z wlasna baza danych !"

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...