Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać ?

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem, a w zasadzie dylemat. Nie wiem co wybrać. Chcę szybko zrzucić kilogramy, ale nie wiem jaki sport to szybciej spełni.

Na razie mam do wyboru albo jeździć rowerem po praktycznie płaskiej okolicy i też nie raz gdzieś dalej, albo uprawiać biegi "truchtowę".

Chcę jak najszybciej spalić niezbędny tłuszcz i chcę wiedzieć co robić aby to szybciej się stało.

Prosiłbym o powiedzenie również co np. pić naturalnego itd.

Proszę o wypowiedzi

:)

Gość Pexior05
Opublikowano

Truchtaj ze słuchawkami w uszach i muzyczką na fulla. ;f

Wtedy będzie lepiej niż samo truchtanie. ^.^

Opublikowano

@Up

Ogólnie jeść zdrowe produkty. Co 2 dzień po jednej godzinie to nie wiem. Nigdy dotąd nie uprawiałem sportu i możliwe, że po 10 minutach będę miał dość :)

Opublikowano

@Up

To nie jest temat do spamu, więc sobie odpuść. Chcę się dowiedzieć czegoś ważnego, a nie czytać jakiegoś dzieciaka, który chce sobie zaspamić.

Opublikowano

nie pij coli i deserow

Ja to tam zazwyczaj desery jadam

No ale cóż różni ludzie różne obyczaje

:D

a z nie piciem coli zupełnie się zgodze, możesz tez na rowerku pokurwiać

@edit

sorry lagi, entery się wkradły :D

Opublikowano

To stopniowo się przyzwyczajaj do wysiłku, możesz biegać 10 minut, 10 minut przerwy i znowu 10 minut, żeby np zrobić 30 minut biegu w ciągu dnia. Potem zwiększaj wysiłek.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Ja bym polecał jazdę na rowerze bo bieganie to będziesz biegł 10min i padniesz.... no może trochę dłużej..

a na rowerku to zmienisz sobie przerzutkę pojedziesz wolniej na chile przestaniesz pedałować... Można pojechać gdzieś dalej..

PS: Polecam zakup stroju na rower kasku i rękawic... I nie ma w tym nic obciachowego.. I w tym stroju i kasy nie chodzi mi nawet o ochronę ciała tylko o aerodynamikę owiele szybciej można pojechać ;)

Bierz rower i zasuwaj !

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...