Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy !

toros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wprowadzili nowy patch. Pobrałem go i tu zaczyna się problem mój Combat chodzi jedynie w trybie zgodności z Win 98 lub 95 a nasz kochany NEXON wprowadził w tym patchu że nie uruchomi się on z tymi trybami zgodności.

Jeśli próbuję go włączyć wyskakuje mi Error=200 nie ma nigdzie tego opisanego co to za błąd. Jeśli nie mam trybu zgodności to wchodzi normalnie ale zwiesza się zaraz po zalogowaniu i jest Connecting to server please wait i można tak czekać do us... śmierci zna ktoś sposób jak zaradzić sobie z błędem 200 albo tym łączeniem z serwerem ?? Z góry THX

Edit:

Szukałem w google i na innych forach i błąd jest nowy nie ma nigdzie opisane co zrobić jedyne co to na forum Nexona jest post z tym błędem ale nie ma na niego odpowiedzi od ponad 4 miesięcy...

Opublikowano

miziolek co ty pier....,wystarczy sciagnac nowa instalke,a pozniej w zgodnosci dac windows 2000-i wszystko bedzie smigalo jak trzeba.

Opublikowano

No tak , ale ja pisze sposoby które można wykorzystać przed reinstalacją

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie , ale pisząc że może pomogłeś miałem na myśli innych użytkowników mpc forum , bo na pewno są tacy którzy mieli lub mają taki sam problem co ty

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...