Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemiec Xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie? czy jak na poczatku gm jest test sprawdzajacy wiedze ucznia bedzie tam test z niemca? poniewaz w podstawowce nie mialem tego wcale a teraz w gm jest obowiazkowe

Opublikowano
mam pytanie? czy jak na poczatku gm jest test sprawdzajacy wiedze ucznia bedzie tam test z niemca? poniewaz w podstawowce nie mialem tego wcale a teraz w gm jest obowiazkowe

hahah w gm xD

ja w 1 klasie nic nie mialem...

to jeszcze nie koniec...

Opublikowano

A co niby ma byc ?...Niemiecki jest latwy, nudny i nie potrzebny....Ucz sie, aby bylo......

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

jezeli nie miales niemieckiego to nie bedzie testu kompetencji(sprawdzajacego wiedze) z niemca, ja tam w 1TE mialem tylko z histy i z polaka ale bedzie jeszcze z niemca i anglika :D latwizna :D

Opublikowano

tak latwizna, dali nam z Historii test z pytaniami zamknietymi, drzewa genealogiczne, wybrac z jakiej cywilizacji sa piramidy, takie latwe gowna tak samo z polaka bylo ... phi luz :P

Opublikowano

no moze :D

witam kochanie :* co to sie stalo ze wrociles?? i kto cie zniszczyl :P bo niestety nie ja :( aha jestem na tym waszym CO

a tak btw. to jaki tam masz nick ?? :D

Opublikowano

Ja miałem taki test ale nie na ocene poprostu napisałem i sprawdzili moje umiejętności z języka niemieckiego :P Chyba najsłabiej w klasie to napisałem a potem z następnego sprawdzianu 6 xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

test sprawdzajacy wiedze ogolna z j. niemieckiego.. nie ma za niego oceny(nie powinno) , test pewnie trwa z 10 min.. i sa np : Ich Bin Du ..... Er/sie/es ..... itp. raczej takie podstawy co pani podała wam na poczatku roku.. jezeli miales niemiecki w podstawowce to raczej to jest dla ciebie latwizna jak caly rok z niemca :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...