Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lagiii

Fishu1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odrazu chce uprzedzić, że nie jestem jakimś częstym użytkownikiem forum, tylko poprostu wchodzę jeśli czegoś potrzebuje, i teraz potrzebuje pomocy.Otóż od pewnego momentu zaczął mi się zrywać internet, i zrobiły się masakryczne lagi. Nie jestem pewien czym jest to spowodowane, możliwe że routerem, ale oddałem do reklamacji, jest nowy, i tylko przestało zrywać internet, lagi zostały. I tu moje pytanie, czy ktoś miał już taki problem i wie jak go zażegnać?? :ninja:

Opublikowano

Nie zawsze lagi musza być oznaka że dzieje się coś z netem może twój komputer ma przepalone coś i po prostu nie moze udźwignąć tej gry albo po prostu jest za słaby .

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

Tak jak pisałem mój komputer jest nowiutki, zabardzo się na parametrach nie znam, więc dla porównania takie gry jak BF3, Skyrim chodzą na nim bez zcięcia. Do dostawcy dzwoniłem i nie odnotowują żadnych problemów po ich stronie, na stronie speedtest mój ping wynosi 12, czyli w normie,

Opublikowano

Masz lagi tylko w LoL'u, masz połączenie z netem przez WajFaj ?

Masz lagi tylko w LoL'u, masz połączenie z netem przez WajFaj ?

nie
Opublikowano

Wlasciwie mam antyvirusa takiego windosowskiego, ale używam SpyBota, wykrył mi dość sporo różnych reklamiarzy, i takich zamulaczy internetowaych, po usunięciu nic nie dało. Dodam, że lagi nasilają się pod wieczór

Opublikowano

miałem taki sam problem ale juz ustalo 250-300ping wieczorem max 14k... Nie tak duzo ; D .

To jest wina riotu bo moi koledzy tez tak mieli.. Poczekaj albo nie graj wieczorem taka jest moja rada :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...