Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomysł na stronke do nostale. Dam dużo golda lub kase w realu

DjDamian1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co Ci powiem mały zlodzieju ze wezme ten temat ide na policje wezmą ip i skonczy sie kradzierz bo jak ja bym cie zobaczyl w realu to by mi nerwy puscily i ppozalowal bys tego co robisz ........

hehequb.png

..................................................................................................................

Pomocnik
Opublikowano

ahahaha jebnijcie się w głowę , na policje .... buhahaha . ;***

hahahaha ... <leże>

Konfiturki się rozwijają .

Opublikowano

Mój kolega był na policji zgłosić że jego "kolega" z klasy kradnie konta, tworzy strony tego typu i że ukradł mu konto na (niestety nie nostale) plemiona.

Przyjechała policja, kolega odzyskał konto + rekompensatę. Reszty nie znam. Co do tematu.... Moim zdaniem za takie coś powinno się dostawać ban ip mpcforum i ban ip nostale -.-

Opublikowano

heh @UP ja to samo miałem z kolegą tylko z grą zwaną metin2 ;d i tak samo sie to skończyło :)

@ co do autora tematu Wymówka pomysł na stronke tylko jaka ? Sam przyznałeś się że nakradłeś 2 patyki a teraz sie boisz tak? i odchodzisz z pomysłu jak już zarobiłeś kasę ale chcesz więcej ...

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

dzieki. przynajmniej na TVN będę :D nie mam się o co bać bo "jeszcze" nic nie zrobiłem:P

Podobno zrobiłeś. Jak ktoś mówi że ""zabije prezydenta"" to nikt nie czeka aż to zrobi -.-

Opublikowano

ale ja nikogo nie chce zabić tylko chce być kox w nostale. Dam przykład. Koleś pisze na forum że ma trade hacka (ściągnęłem i działa) i że kradnie rzeczy nim a nikt na policje na niego nie poszedł...

Opublikowano

ja tam z tb nie będe dyskutował ,ale ostrzegam ze jak takie zeczy bedziesz pisal , a nawet bronboże robił to obiecuje że policja zapuka do ciebie w krotkim czasie ...

Jak by co sorry za moje pismo , ale pisze z komy ..

x

Opublikowano

Dobra już zgłoszone wyczekuj jak policja zapuka do drzwi :)

@ nic nie ukradłeś? hahaha napisales sam ze 2tys nakradles i skuter kupiłeś... a teraz edit i kropke wstawilesbo sie boisz :)

hehequb.png

Opublikowano

w temacie napisałeś "dam dużo golda lub kase w realu" i to prawda ukradłeś kase i dałeś kase do sklepu REAL

itr0fv.png

Opublikowano

Dobra już zgłoszone wyczekuj jak policja zapuka do drzwi :)

@ nic nie ukradłeś? hahaha napisales sam ze 2tys nakradles i skuter kupiłeś... a teraz edit i kropke wstawilesbo sie boisz :)

Dzieki za pomoc... Jutro z rana sam pójde na policje. Powiem kto mnie zgłosił i dlaczego i złoże wyjaśnienia. Wolę sam już pójść niż żeby mi na chate wbili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...