Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta .

moutens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wypowiedziałby się ktoś z s24

Czy opłaca się kupic (zaufany koleś)

konto bez eq , wój body .

90 lv

Aura P

Wirek P

Berek G1

3stronne G9

Sarza M9

Cena to 150-200 zł . ?

+ buffke 75 lv skille na M1/G buffka za około 100 zł .

Bez eq .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Co do wojownika to opłaca się za taką cenę. Szczerze - cena atrakcyjna. A buffki bym nie kupował, sam bym zrobil i wbił skille ;].

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

wojwonik tani ponieważ jest bez eq ,

Jest to kolega z podwórka więc oszustustwo nie wchodzi w rachubę.

Dziękuje . Konto dzisiaj kupuje :)

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Moim zdanie bez sensu jest kupowanie konta z tak wysokimi skillami i tak wysokim lvlem. 0 przyjemnosci z gry :) Co do ceny opłaca sie :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Opłaca się, tylko pomyśl, że najbliższe 2/3 miesiące będziesz latał jak szalony do DT, żeby coś zarobić i equ kupić.

Jak masz dość kasy i chcesz,żeby lepiej Ci się grało to buffkę też weź. Ale szczerze to drogo ;) za buffke chce

skpUo.png

Opublikowano

Moim zdanie bez sensu jest kupowanie konta z tak wysokimi skillami i tak wysokim lvlem. 0 przyjemnosci z gry :) Co do ceny opłaca sie :)

Dokładnie, przez miesiąc - dwa trzeba będzie non stop dropić żeby zarobić na eq dla takiego woja, albo wydać drugie tyle na yangi z allegro

Opublikowano

Hmm... "zaufany" możesz powiedzieć o kumplu którego znasz i dałby za Cb ręke uciąć, bo ludzie są fałszywi, ale jeżeli serio masz do tego kolesia zaufanie to na twoim miejscu powiedział bym mu 150 zł i ani grosza więcej... Dlaczego ? Bo nie ma eq, jak już kolega wyżej napisał, miesiąc, dwa będziesz siedział nad eq.

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...