Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzygnicka Awantura [1.2.3] [Survival] [No Premium] [No Hamachi] [No Whitelist]

Pivocik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=Rzygnicka%20Awantura%20Online

Typ: Survival

Adres IP: s40.csrv.pl:35696

Status: status.png?ip=s40.csrv.pl:35696&port=21

informacje.png

Sloty: 40

Whitelista: no.png

Premium: no.png

Hamachi: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Pivocik

Assek011

Pocot

pluginy.png

AuthMe

Permissions

SimpleGroup

itp.

inne.png

Publiczny Serwer dla wszystkich ludzi, którzy są znudzeni korzystaniem z noobskiego Hamachi, prezentuję go z dumą i zaświadczam że nie pożałujecie wchodząc na niego. Typ gry to powiedzmy 70% survival, bo będę dawał cuboid\'a w wypadku jakiejś ogromnej prośby. Staram się by serwer stał się jednym z lepszych - co będzie trudne - dlatego też reklamuję go tu.

Z chęcią was tu przywitam! Pozdrawiam!

5k0ms5H.png

Opublikowano

jaaaaaaaaaaaa ale to fajny serw na 100 pro będe grał pijawka . Ja ty to jestes super ja normalnie juz cie kocham za tego serwa orzenie sie z tobą moge spac nawet pod shodami i myc ci naczynia tylko zeby grac na twojim serwie OOOO czcie cie guru

love love love twój serwer

wlaście tam mówie wam jest supeer lepiej nawet na hacie nie macie

Opublikowano

serwer posiada:

- mało ludzi

-źle zrobiony spawn (jezeli sie szybko nie zalogujesz wywala cie)

- administracja nie ogarnieta...

NIE POLECAM !

mca.png
Opublikowano

Zwalony Server ! Admin się wpierd*l* jak się kopie ziemiankę i na creative rozkopuje ci ...

Odrazu wiedziałem że server jest zjeba*y jak tylko wszedłem spawn jest ustawiony w powietrzu . Admini nie mają nic talentu do budowania . Budują to tylko na odwal żeby stało ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszyscy zniesmaczeni zachowaniem adminów, - szczerze, nawet mi przykro iż to słyszę, niestety jednak serwer jest na razie w rozbudowie.

Lubię krytykę więc napisałem wątek o serwerze, czekałem na gorsze zdanie bo mapa jest pobrana z internetu, a na dodatek nie ma wszystkich pluginów jakie bym chciał.

Będę starał się stworzyć taki serwer by wam wszystkim się podobał. :)

Pozdrawiam.

serwer posiada:

- mało ludzi

-źle zrobiony spawn (jezeli sie szybko nie zalogujesz wywala cie)

- administracja nie ogarnieta...

NIE POLECAM !

- Człowieku, zobacz na godzinę dodania postu 22:00, ta. A teraz spójrz na godzinę twojego postu 22:00. Nie rozumiem dlaczego czepiasz się sprawy tak błahej jak "mała ilość osób"; zaproś paru znajomych to będzie więcej.

- Poprawione.

- "Nie ogarnięta"; wytłumacz mi to.

5k0ms5H.png

Opublikowano

Chwilę pograłem i oto co udało mi się zauważyć:

Minusy:

-Admini, gracze z grupy VIP i inne "ważne osobistości"(oczywiście nie wszyscy, nie generalizujmy) tego serwera to totalne dzieciaki, którym obce jest pojęcie ortografia i logiczne myślenie.

-Mapka na żywca ściągnięta z internetu, wiele niedziałających mechanizmów(pistony, redstone)

-Ogromne ułatwienia wyżej wspomnianych "ważnych osobistości"-dajmy na to creative mod.

Plusy a raczej plus:

-brak lagów i hamachi-zalety płatnego hostingu

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...