Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]morgana czy fiddlesticks?

basker00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że Morgana lepsza. Stun, plamka, tarcza ochraniająca przed AP, ulti ze stunem, przyzwoite DMG, wbudowany spell vamp.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jeśli na normale to morgana, a jeśli na rankedy to Fidel.(Morgana Ban zawsze)

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Myślę, że Morgana lepsza. Stun, plamka, tarcza ochraniająca przed AP, ulti ze stunem, przyzwoite DMG, wbudowany spell vamp.

Morgana nie ma stuna tylko klatke w klatce mozesz atakowac tylko ruszac sie nie mozesz a to jest roznica

Opublikowano

Morgana jest dobra bo ma ulti które stunuje więc kozak postać jak grasz z kumplami ty stunujesz a kumple wpadaja w niego lub po prostu ty sam, a jeśli chodzi o fiddla to mam to postać nawet skórkę i powiem ci tak postać jest bardzo dobra może wysysać życie. Ja jak bylem z kims 1vs1 to jak mu życie wysysałem to po prostu nie traciłem nic hp, a on praktycznie połowe nastepna sprawa to ulti Fidlla jest one bardzo dobre bo jest opszarowe wiec bardzo dobre do Team Fight .

Moim zdaniem każda z tych postaci jest dobra ale jeśli grasz sam i masz kase to kup Fidlla jeśli nie masz kasy i grasz z kumplami czesto to kup Morgane na prawde dobra postać POLECAM. Pozdrawia Kodix6

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...