Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stroną MPC

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakichś 2 miechów mam taki oto problem

Będąc w lobby naszgo kochanego forum nic mi się nie dzieje.

Jednak gdy otworzę jakikolwiek temat, to ekran mi od góry do niecałej połowy zasłania się czernią i nie wiem co zrobić

Wkurzające to bo nie widze wszystkiego w temacie od góry.

Help me Please.

Opublikowano

Miałem to samo na chrome. Jakiej przeglądarki używasz? Przeżuć się na Opere/Firefox. =)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Gdyby była najlepsza, to by nie wywalała tyle błędów. =)

Szybka może i jest, ale nie działają na niej spoilery, szybka edycja, cytuje się x2, pół czarnego ekranu oraz w stopce pojawia się taki biały pasek (?).

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

ja tez mam chrome i nie mam żadnych problemow no może oprócz tego ze nagrody sa trochę przesunięte a co do problemu to spróbuj na innej przeglądarce

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Bierz firefox, jest znacznie szybszy niż Chrome, nawet w PC Format o tym pisali. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bierz firefox, jest znacznie szybszy niż Chrome, nawet w PC Format o tym pisali. :P

To bardzo ciekawe.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Chrome najszybsza ^^

Dokładnie sprawdź na innych przeglądarkach ,a jeżeli nie masz zamiaru to po co ten temat?

Weteran
Opublikowano

Chrome jest szybsza, choćby nawet pod względem gotowości do pracy po uruchomieniu, po prostu jest mniej tych niepotrzebnych bajerów.

Na moim xp`ku chrome działa bez zarzutów, może to też zależeć od systemu.

Opublikowano

Gdyby była najlepsza, to by nie wywalała tyle błędów. =)

Szybka może i jest, ale nie działają na niej spoilery, szybka edycja, cytuje się x2, pół czarnego ekranu oraz w stopce pojawia się taki biały pasek (?).

pff jak sie scioga wersje 0000000000000000.1 tak sie ma... mi dziala normalnie spoiler itp chrome ma to cos i jest dobra i tam ze nagrody troche nie rowno

a co do problemu to moze od karty graficznej zrob nowe update sterow

Gość Pexior05
Opublikowano

Człowieku jeśli nie zmienisz przeglądarki to nic innego Ci nie pomoże.

Jesteś bardzo uparty. Spróbuj na Firefoxie, podobna szybkość (może trochę wolniejszy) ale za to zero bugów/błędów.

Opublikowano

up nie powiedzial bym...

a co do do tematu jak mowilem update sterow i sciagnij od nowa przegrladarke usun i zainstaluj nowa instalka z neta jak to nie pomoze to niwiem:>

Opublikowano

Jesteś bardzo uparty. Spróbuj na Firefoxie, podobna szybkość (może trochę wolniejszy) ale za to zero bugów/błędów.

To się nazywa dysmózgia. Od czegoś to musiało się stać prawda? Nie pamiętam od czego, nigdy nie miałem wcześniej takich problemów.

Powiedziałem, nie zmienię więc nie spam abym zmieniał. NIE I JUŻ, NIE ZMIENIAM Przeglądary. To tak jakby ktoś mnie namawiał do uznawania for example della zamiast asusa itp.

Powiedziałem, nic nie potraficie to się nie udzielajcie i nie spamcie. Znacie rozwiązanie to piszcie.

Opublikowano

To się nazywa dysmózgia. Od czegoś to musiało się stać prawda? Nie pamiętam od czego, nigdy nie miałem wcześniej takich problemów.

Powiedziałem, nie zmienię więc nie spam abym zmieniał. NIE I JUŻ, NIE ZMIENIAM Przeglądary. To tak jakby ktoś mnie namawiał do uznawania for example della zamiast asusa itp.

Powiedziałem, nic nie potraficie to się nie udzielajcie i nie spamcie. Znacie rozwiązanie to piszcie.

Sam sobie działasz na szkodę i nie dajesz sobie pomóc. Padła kilkakrotnie dobra odpowiedź, ale Ty jej nie dopuszczasz do swojej świadomości. To są uroki Chrome. Raz działa raz nie, skorzystaj z tego FF'a i zobaczysz różnicę. Wina nie leży po stronie MPC, a po stronie "Przeglądary". Napisz do nich na support, a nie nam zatruwasz życie. :)

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...