Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy prosze o pomoc.

gaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to aby ktos powiedzial mi czy musze wysylac na maile link przez ktory zapraszam z konta czy moge go normalnie otwierac ,,kopiuj, wklej" i sie rejestrowac i mam problem po wbiciu 3 kont na 5 lvl po rejestracji sie z tego linku nie mam ip boosta, oraz w miejscu gdzie sa wysylane ponownie zaproszenie ,,Resend" albo dodani znajomi i tam e maile jest 3 zakladka nagrody czy odbior nagrod i tam jest puste pole. Nie wiem czy to dobrze. Oraz w 2 zakladce dodani znajomi sa podane meile na ktorych sie rejestrowalem kontami ktorymi bilem 5 lvl ale nie ma pokazane lvlu kolo maili a jest miejsce takowe. Prosze o pomoc. Nie wiem czy mi zalicza refy. Czy cos zle robie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rejestruj się normalnie z linku ,który masz w profilu, a tych kont ,które wbileś na 5 lvl jeszcze Ci nie zaliczylo, musisz poczekać ,trwa to nawet 48h.

Opublikowano

Bierzesz kopiuj-wklej i się rejestrujesz, Mi dopiero po kilku godzinach zaliczyło, także spokojnie na pewno dojdą.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

1. Możesz samemu robić refy

2. Aktualizacja refów PODOBNO jest w godzinach 14-15 (mi wtedy się aktualizowały).

UP

Wszedłeś na odpowiednie konto? Może jakiś bug, poczekaj, loguj się co jakiś czas i sprawdzaj.

Wróciłem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...