Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WAŻNE!] Stare ceny bosstow !

lebron94plny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety, nic dobrego nigdy nie trwa więcej. Ale dobrze, ze te ceny są, bo będzie teraz mniej lepszych aut kierowanych przez noobów :)

@off

a w zakładce masz juz mpc i tworzysz nowy temat ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A miałem jutro ładować sobie Boosty...ech, i nie ma już możliwości doładowania boostów przez SMS, a zawsze z tego korzystałem, dobrze, że wcześniej kupiłem sobie parę wozów z T3, teraz na pewno nie będę kupował boostów. EA myśli, że więcej kasy od nas wyciągnie jak podwyższy ceny boostów, ale się przeliczy, przynajmniej będzie mniej noobków z low lvl z autami za boosty, chociaż jak ktoś ma kasę, to i tak będzie kupował.

Opublikowano

Kto kupił niech chodzi z ucieszoną micha a kto nie , niech płacze xD , Najważniejsze że noobki nie kupią już samochdów i części , najgorsze to że na starcie się tak ryją.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Kurde a miałem po wypłacie zakupic 70k boostów no cóż ;[

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

Trudno,ale prędzej czy później to i tak by się zmieniły ceny bo im po prostu by się to nie opłacało.Fakt niektórzy teraz będą płakać ale to było wiadome że wiecznie to nie będzie.

Wyjaśnione

ZAMYKAM.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...