Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 IP

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 4499 IP ( Dozbieram do 6300)

Zależy mi na: AP z dobrym DMG

Preferuję: Postać dobrą w tf'ach może też być solo mid

giphy.gif

Opublikowano

hmm Ap może Ezreal ? Jest teraz darmowy sprawdź sobie go darmowy flash ma może jest z kartonu ale dmg wali konkretne :P Ahri ciekawa ładne ma skille aczykolwiek też karton ale postacie Ap już są kruche jedne mniej drugie mniej.

Opublikowano

hmm Ap może Ezreal ? Jest teraz darmowy sprawdź sobie go darmowy flash ma może jest z kartonu ale dmg wali konkretne :P Ahri ciekawa ładne ma skille aczykolwiek też karton ale postacie Ap już są kruche jedne mniej drugie mniej.

Ahri grałem cienko mi szło ;) Przetestuje Ezreala .

Myślałem nad Brandem co o tym sądzicie ?

Vladimir też niezły no nie ? :F

giphy.gif

Opublikowano

Do TF przyda się bardziej Brand. Dzięki jego ulti oraz 2 skillom które uderzają kilka celów niszczy system :) Vladimir również bardzo dobry (brak many, przyzwoity cooldown z Q, atakowanie kilku celów W i E, ulti w stylu ignite).

Wróciłem ;]

Opublikowano

hmm ja polecam ahri ladne skile a wkoncu ja ogarnisz

tu mnie rozwaliles jak gram ahri to mam po 3.5k hp to jest karton składasz różdżkę wieków i lodowe berlo z tego masz trochę hapensa i nie jesteś ''kartonem''

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Okay a Vlad coś zdziała w tf'ie ? Bo Brand i Vlad jednak najlepszą opcją są :D

Możecie mi opisać tego ulta vlada ? To jest jakaś bomba czasowa czy wtf ? :D

PS . Mój nick w grze

KamioseQ

EU Nordic & East :)

giphy.gif

Opublikowano

Cassiopeia. Jak ogarniesz to nikt ci nie przeszkodzi wygrać na midzie. Na 2 poziomie kombo Q+E mega dmg. Jej ulti zadaje kolosalne obrażenia +stun albo slow.

Opublikowano

Co do branda, jak zrobią focusa, masz deda :( Ale jak jest 2-1-2 i jesteś na midze brandem to ładnie kładziesz ludzi. Sprytny ma haras (dajesz W w miniony i jak champ jest obok klikasz E i ma free haras chociaż go nie zaznaczałeś)

Postać fajna, ale do ogarnięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...