Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2. PL Serwer 26. vS. Metin2 Singapoore.

Reuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a, więc mam pytanie do was co byścię wybrali opiszę jakie wady i zalety moim zdaniem na ( PL[s26]) A Singapoore:.

Więc zaczynamy PL s26:

Wady:

-dużo graczy nieuczciwych tj.(hacki, boty, bugi itd)

-wysokie ceny jak na Nowy serwer

-Drogi IS

I nie wiem co;p

Zalety:

-Powróciły Meeega Wojny Gildii i na Arenie i o Spoty.:)

- Wróciła atmosfera z początku Metina. (Chociaż po części).

- I Nie wiem co dalej;p.

Singapoore Zalety:

-Na start dostajemy przedmioty z IS

- Bardzo Małe Ceny co osobiście dla mnie jest na +

- Zero botó ale to zero. Jeśli takowe są ban w przeciągu 30 min.

- Bardzo częste eventy

Wady:

-Mało ludzi z PL

-I osobiście więcej wad nie widzę.

Proszę wypowiadajcie się.

Opublikowano

Nie widze sensu zalozenia tego tematu, dyskusja juz jest...

A ci co graja na s26 beda za s26, ci co graja na sg beda za sg. Wydaje mi sie ze jesli szukasz rady sam sobie odpowiedziales na pytanie.

Podales w sg wiecej zalety i mniej wad niz na pl.

Opublikowano

Reuss - Nic bym nie wybrał .

Dlaczego ?

1. Ponieważ Metin2 PL - Gra jest bez sensu, nie masz szans na bycie w Topce, zbyt długa bez IS, sami oszuści (Przykład: Grałem 5x na Monastyrze max po 1 - 3 miesięcy postaciami - Każde ukradli, nikomu nie udostępniałem danych)

2. Singapoore - Gra także jest bez sensu, nie masz szans na bycie w Topce, radzę wybrać serwer nowy - Coś w stylu Tilian2, x-King.

Opublikowano

ja bym wolal singapoore coz wedlug mnie no coz wedlug mnie lepszy :D

to tak

-PL nie polecam wbijesz max 45 lvl i po 3 tygodniach cie okradna (mi tak zrobili 3 razy) 5/10

-Singapoore Lepsze ceny rzeczy is sa ok i ogolnie 8/10

Opublikowano

Polecam Singapoore na dłużej.

Na PL pograsz troche i kończysz bo nie masz czasu na zarabianie :) Bo ceny cię przestraszą :)

dqhvrs.jpg

Counter Strike 1.6, DarkOrbit, Starcraft 2 Battle Net Europe, Metin2 - Player

smillev.jpg

Opublikowano

Również polecam Singapoore .... Troszke łatwiej się gra nie ma nie wiadomo jakich cen nie koniecznie trzeba iść w is

;) tylko jedna wada mało polaków .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Reuss - Nic bym nie wybrał .

Dlaczego ?

1. Ponieważ Metin2 PL - Gra jest bez sensu, nie masz szans na bycie w Topce, zbyt długa bez IS, sami oszuści (Przykład: Grałem 5x na Monastyrze max po 1 - 3 miesięcy postaciami - Każde ukradli, nikomu nie udostępniałem danych)

2. Singapoore - Gra także jest bez sensu, nie masz szans na bycie w Topce, radzę wybrać serwer nowy - Coś w stylu Tilian2, x-King.

Pozdrawiam Cię jeśli grasz w metina tylko i wyłącznie dla topki . + to że was okradli bo daliscie komuś passy lub sciągaliście syfy na kompa to nie znaczy że jego też okradną -,-

Co do tematu, na singapoore gra troche polaków ( z tego co wiem w jinno jest dość obszerna polska gildia ) więc nie wiem skąd info że jest nas tam mało. Graj na sg.

Opublikowano

Też myśle, że na SG będzie ci sie o wiele lepiej grało niż na Polskim metinie.

Opublikowano

W metin2 pl, nie opłaca się grać, oraz opłacać się nie będzie.

Masa nie uczciwych ludzi, ceny z kosmosu, kamyki tak tanie że 30 lv z silnym P może latać, jak sobię zrobi postać nową.

Mało ludzi, może na s26 sporo ludzi gra, lecz przez te wszystkie eventy, chodzi o Tombole, itd, bonują całe eq, przez Co metin2.pl, staję się co raz bardziej jak ''priv''.

Jeśli chodzi o SG singapore, to oczywiście jak najbardziej opłąca się tam grać.

Nie musisz w IS ładować jak na PL, żeby być w topce.

Umiesz grać? Zarobisz.

Itemy z isu itd są, tzn nie trzeba ich w IS kupywać...

Mniej polskich ludzi gra , lecz atmosfera itd, jest fajna.

Polaków aż tak mało nie ma, lecz jest mniej..

Ocena końcowa, 100% lepszy singapore wg mnie ;]

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

mało Polaków ?

Sama nasza gildia w jinno to 40 Polaków + około przez 2 dni spotkalem kolejnych 35 Polaków ze praktycznie swoimi gildiami .

W shinsoo również jest obszerna gildia Polska tak więc 1/10 tego serwera to Polacy/Anglicy z którymi można normalnie pogadac jeżeli się zna podstawy ang .

Wybrałbym Singapore ponieważ na PL to nie jest to samo co kiedyś..

Singapore to taki stary PL + z tym isem i możliwoscią handlowania tymi przedmiotami . :)

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...