Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Dwie inne reklamy na jednej podstronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam taki problem że chcę aby na jednej podstronie były wyświetlane 2 inne jednostki reklamowe..

TZN: obok tekstu długa reklama a między tekstem małe boksy reklamowe.. I mam z tym problem bo jak dodam dwa skrypt reklam do skryptu to wyświetlana jest tylko jedna...

Jak to zadeklarować albo coś... Bo na Google adsense nic nie znalazłem co by mnie zadowalało.. Próbowałem jakieś id czy name ale nic dalej to samo

Mam java script który daję do head i link do reklmy kóry daje w miejsce jej wyświetlenia... I jak dam dwa skrypty w head i da linki gdzieś na stronie to ładuje się ten drugi w kolejności skrypt z HEad'a

nie mam pojęcia już na google kompletnie nic nie znalazłem ... :(

Z góry dzięki za odpowiedź :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie radzę się w to bawić, Adsense blokuje konta jeśli używasz dwóch reklam na raz - innych. Np. cpmprofit & adsense.

CPMprofit również za to banuje.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Takie cos pisza na Google:

http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=pl&answer=17958

Z tego wynika ze powinno dać radę wrzucić ich kilka...

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ale chodzi mi o dwie reklamu z adsense np. jedna graficzna z boku a druga tekstowa między tekstem na stronie :)

A nie z jakieś inne platformy....

Mam takie coś http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=pl&answer=10542&topic=1628435&ctx=topic ale tam w sumie nic nie jest napisane... Owszem mam reklamy w divach ale nawet jak wywalę ją z div to o tak jest tylko jedna reklama :/

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...