Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , czy snajperka jest , lub w najbliższym czasie będzie dostępna , ta snajperka "przeciwpancerna" , miała ona 1 strzał. Ostatnio ją widziałem , dziś już nie.

mora1212

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Nie wiem ja też nie mam tej broni w sklepie, ale magnetycznej też, może coś złego w dzisiejszym update. Tu masz link do podobnego problemu na forum:

http://www.mpcforum.pl/topic/582229-qpomocy/

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Dostałem taką snajperkę na 1 dzien w clawie :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

@up Co nas to obchodzi??? Wygrałeś to pisz tu:

LINK

Mieli, nie wiem czy nadal mają prolemy techniczne, dlatego nie można było tych itemów kupować.

+ Info z oficjalnego forum

We are looking into the missing weapons and checking to see which items are missing.

These items are still on your accounts, you have not completely lost them, they are just absent from this version of the game. We are sorry for the inconvenience and we aim to get you your stuff back ASAP.

Keep your eyes peeled for more info.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up Co nas to obchodzi??? Wygrałeś to pisz tu:

LINK

Mieli, nie wiem czy nadal mają prolemy techniczne, dlatego nie można było tych itemów kupować.

+ Info z oficjalnego forum

Gówno ,chodziło mi o to że była więc się nie rzucaj...i nie ucz mnie gdzie co pisać

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Dobrej zabawy :D

1699886561.png

Opublikowano

Naprawili więc nie ma się co kłócić...

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...