Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Retail

zaju1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dostałem bana nie wiem za co, nigdy nie hackowałem miałem tam rettaila i chciałbym go przenieść na inne konto. Czy da rade przenieść ???

Proszę o szybką i mam nadzieje pozytywną odpowiedz :P

Wiem że to nie ten dział ale nie wiem gdzie to napisać. :D

Opublikowano

Chyba się nie da przenieść rettaila z zbanowanego konta ja polecam napisz ticeta jak jest taka możliwość

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Chyba się nie da, ale nie zaszkodzi spróbować , retail przecież to nie jest tania inwestycja ;P

Opublikowano

hmmm , albo napisz , że niesłusznie zostałeś zbanowany skoro nigdy nie hackowałeś.

Na UNBANA to będzie mniej więcej tak :

Hello G1!

I don't understand why my account get blocked, because I have never hacked or bugged. I spent a lot of money for this game, so I realy want my account back.

It's very important for me.

Thanks for help !

XYZ

Sory za błędy ale pisałem to na szybko , jak coś to pisz pw . Liczę na lajka ^^.

Opublikowano

Nie masz co tracić czasu ze zbanowanego konta nie ma szans, żeby tobie przenieśli. Jedynie w wypadku kiedy dostaniesz unbana. Chociaż nawet co do tego są rygorystyczne warunki przenoszenia retaili.

Tak więc jeżeli chcesz pisać ticketa, to pisza, ale nie w sprawie przeniesienia tylko unbana - inaczej stracisz tylko czas.

Tutaj masz przykładowe wzory :

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/page__fromsearch__1

32354141673387527780.png

Opublikowano

a jak wysyłam ticketa to tam mam do wyboru Email Change i Payments to co mam wybrać ?

Sorry, we're currently offline.

We are currently experiencing problems and are working to resolve them. We should be back up shortly.

Wyskoczyło mi takie coś jak wysyłałem.

Opublikowano

Retail nie kosztuje 600zł to po pierwsze , po drugie nie ma banów za darmo , po trzecie kolejny debilny temat , używaj opcji " szukaj"

Opublikowano

@up a skąd wiesz że on mówił o retailu za 600 zł ? -.-

Bo mi się wydaje że po prostu tyle kasy włożył w to konto -.-

Po drugie SĄ , SĄ bany za nic uwierz mi .

Po trzecie po to jest chyba forum gdyby w razie czego zadać pytanie co inni myślą , jakąś pomoc zaoferować .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...