Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaka postać za 6300

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Caitlyn w 20 minucie z 100 farmą + killem niszczy wszystko.

Miss podobnie, mniejszy dmg.

Brand na midzie je dużo przeciwnikow,

Ahri podobnie, jeżeli trafi tauntem combo udane.

Ezio, to taki nie typowy czampion... Po ad bądź ap. Imo lepszy jako ad carry, mocny demejdż, łatwe skilshoty, free flash co 20 sek.

Caitlyn > Brand > Ahri > Ez > Miss

Opublikowano

AP:Jeżeli bym wybierał z tych postaci, które wypisałeś wybrałbym Ahri i Brand'a. Dobre DMG, w TF atak na kilka celów, taunt/stun, system ucieczki (Ahri). Jeżeli miałbym wybierać jedną postać z tych dwóch to raczej Ahri.

AD: Bez konkurencyjna Caitlyn. Stun (pułapka), spowolnienie, system ucieczki, dobre ulti (w TF nie za bardzo się przyda), bardzo dobre DMG.

Wróciłem ;]

Opublikowano

up@ Trafianie skilshotów nie ma do tego czy AP, czy AD ze względu na to, że i tak musisz trafiać. Q czy W, jeden chuy. A po za tym , jest to źrodlo naszego as. (passyw)

top@

Polecam Ci Caitlyn, jak juz pisalem. =]

Opublikowano

Ezreal jest teraz za free więc możesz go se przetestować ;) Ja polecam Miss bo naprawde fajnie się nią gra.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Brand jest bardzo dobry sam go mam.

Ja bym ci proponował Brank,Caitlyn ale Ahri też jest dobra :q

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

ahri jest 1 z najlepszych ap carry chociaz mi srednia nia idzie :P jezeli chodzi o ad carry to ezrael duzy dmg , skill jak flash i dobre ulti

Opublikowano

Ja ci polecam branda , gdyż caitlyn jest bardzo często w rotacji ^^

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

kupiłem caitlyn i jestem bardzo z tego zadowolony :D nafeedowałem się ostro, potem dwa shooty i połowy hp gościu nie miał xD wczoraj grałem nią i 21-8, 26-11, 7-0 :D

Opublikowano

kupiłem caitlyn i jestem bardzo z tego zadowolony :D nafeedowałem się ostro, potem dwa shooty i połowy hp gościu nie miał xD wczoraj grałem nią i 21-8, 26-11, 7-0 :D

Wyjaśnione.

~Zamykam.

// Zamykamy tylko na prośbę autora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...