Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo, witaj bracie. Polecam ci, hmmm.. Lee sin. Perfekcyjny ganker, off tank z dobrymi obrażeniami. Ma szybką junglę, nie ma many, oraz dobrego passywa. Potrafi ostro zawojować. Zaraz wrzucam tutorial na niego, przeczytaj jak będziesz chciał, pozdrawiam. - 1h do tutka.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Lee sin czyści bardzo szybko jungle, gangi prawie ze najlepsze. Zaraz po Shaco, ktory jungle robi w bardzo szybki sposób, z małą utratą hp.

Shavana także ma szybkie gangi i dobrą jungle.

Lee > Shav > Shaco - Pod względem szybkości jungli

Shaco > Lee > Shav - pod wględek efektow gangowania

Shav and Lee > Shaco - Counter jungle.

Opublikowano

Zdecydowanie Lee Sin. Szybka jungla, system ucieczki i gonienia, ulti w TF rozwala system, brak many. Jeżeli chodzi o ganki to również polecam Rammus'a. Spowolnienie, taunt, przyzwoite DMG (na AD super kontra), a jeżeli wciąż jesteś przeciwko polecam Shyvana oraz Nocturne.

Wróciłem ;]

Opublikowano

za 6300ip polecam Nocturna... Ma bardzo szybką jungle ze względu na jego passiva... poza tym nocturne poza junglą to taka katorga dla wroga, że o panie...

Opublikowano

Voli, lee sin, shaco to takie moje naj.

Szczerze voli ma bardzo duży dmg i po 3 fragach w jungli może pakować pod off tanka.

Opublikowano

ja polecam nocturna szybka jungla gangi wysmienite

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Shaco jedynie w early cos zrobi potem mało przydatny. Polecam amumu to jest jungler stun ulti do tf bajka spam z E :)

Amumu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...