Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Electronic Arts myśli o abonamencie na Battlefield

CoToNiewiemv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie co o tym myślicie Ja oczywiście jestem na NIE bo nie będę płacił żeby czasami zagrać.Tu macie link do artykułu

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/11/electronic-arts-mysli-o-abonamencie-na-battlefieldy

Dobra będę pamiętał że w code

blabla

Opublikowano

Cóż... Na pewno stracą wielu graczy, bo nie każdego stać na takie wydatki- a tu sobie raz kupisz i grasz :)

Mam nadzieję, że to nie wejdzie w życie.

Opublikowano

Ale może oni wychodzą z założenia że te 10% po zapłaceniu wypełni im lukę po tych 90% :P

NA nie. Nie ma opcji żeby to weszło przecież to nie są dzieci...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Zdecydowanie nie, ale to raczej nie wejdzie w życie bo stracili by na tym za dużo kasy, no bo sory jak to wejdzie to wszyscy się przerzucą na CoD'a bo nie będzie się opłacać

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Zdecydowanie nie, ale to raczej nie wejdzie w życie bo stracili by na tym za dużo kasy, no bo sory jak to wejdzie to wszyscy się przerzucą na CoD'a bo nie będzie się opłacać

COD ma ten system wprowadzony...

Opublikowano

Tylko w Call of Duty Elite..

Czyli 20 odznak i 20 tytyłów w dupę :) Bez tego nie da się zrobić 1500% multi (15 lvl prestige + odblokowane na maxa all bronie)

Opublikowano

Najpierw zakończanie w Mass Effectcie 3, a teraz to... Widocznie Electronic Arts zależy już tylko na pieniądzach :<. Najprawdopodobniej ten artykuł to zwykłe bzdety i nie należy im się przejmować.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Najpierw zakończanie w Mass Effectcie 3, a teraz to... Widocznie Electronic Arts zależy już tylko na pieniądzach :<. Najprawdopodobniej ten artykuł to zwykłe bzdety i nie należy im się przejmować.

Witam, człowieku w jakim temacie jeszcze napiszesz o tym Mass Effect ? Zakończyło się jak się zakończyło nie tylko ty masz negatywną opinie o tym, a pisanie o tym w dziale bf3 nie pomoże.

mjwpat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...