Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III 15 maja 2012;)

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,tak to nie żart!

Już 15 maja tego roku premiera najbardziej oczekiwanej gry ostatnich lat^^

Cena podstawki na DVD-199zł...Cena Edycji Kolekcjonerskiej 349,50 zł;)

Myślę że warto było czekać i warto będzie wydać te dwie stówki:D

Zapraszam do dyskusji;P

Siema Eniu;)

Opublikowano

No to z kupnem gry się wstrzymam na co najmniej kilka miesięcy. Nie mam zamiaru wydawać 200zł za niedopracowaną grę (brak systemu aren - nie wiadomo kiedy będzie i inne rzeczy).

PS: Można taniej zamówić tą grę.

Opublikowano

Ale wszystko będzie dodane niedługo po premierze-oczywiście za darmo;)

Ja się jednak skuszę bo zbyt długo czekałem na tą grę-najwyżej będę żałował^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Uhhh, to i tak 2 lata po tym jak zapowiedzieli premiere... W sumie też skuszę się na kupno. Tak jak to powiedział EmperorQ za długo czekałem.

Opublikowano

Uhhh, to i tak 2 lata po tym jak zapowiedzieli premiere... W sumie też skuszę się na kupno. Tak jak to powiedział EmperorQ za długo czekałem.

2 lata? Ja gdzieś czytałem, że pierwsza zapowiedź premiery była w 2008 roku, a tworzona jest przez 12 lat. Skoro jest tak długo tworzona to liczę na to, że ta gra będzie ciekawa, ładna graficznie i co najważniejsze z dobrą fabułą oraz długim singlem.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

No doczekalem sie, pamietam jak jeszcze po kafejkach z kolegami w 1dynke napinalem ;D da sie juz zamowic D3 ?

96718168.jpg
Opublikowano

Pewnie że kupię :)

Ps. jakaś wersja już śmiga na warezach itp. Nie wiem czy to działa czy nie :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Wiem, że na pytanie jest jasna odpowiedź, ale wolę się upewnić.

Czy Diablo 3 podstawowa wersja będzie miało tekturowe opakowanie, takie większe :)

Z góry dzięki za odpowiedź :)

28159.jpg

2947.jpg

5124.jpg

a092551748ab2f7c39a3fe1b4c.png

Opublikowano

No to z kupnem gry się wstrzymam na co najmniej kilka miesięcy. Nie mam zamiaru wydawać 200zł za niedopracowaną grę (brak systemu aren - nie wiadomo kiedy będzie i inne rzeczy).

PS: Można taniej zamówić tą grę.

Do tego czasu dodadzą jeszcze wiele rzeczy, od razu po wyjściu gry będzie bardzo wiele aktualizacji. Od razu po premierze gry zakupie ją, nie mogę się doczekać, po wielu latach oczekiwań w końcu się doczekaliśmy ;)

Dodatkowa informacja, w edycji kolekcjonerskiej będą znajdować się:

• Pełna wersja gry Diablo III na nośniku DVD-ROM.
  • Czaszka Diablo i pamięć USB 4GB w kształcie Kamienia Dusz
  • Oddaj swój komputer w piekielną niewolę używając nieczystej pamięci USB w kształcie kamienia dusz i podstawki w kształcie czaszki Diablo. Pamięć USB zawiera pełne wersje gier Diablo II i Diablo II: Lord of Destruction, które pozwolą ci na ponowne prześledzenie drogi Mrocznego Wędrowca.
  • Ekskluzywna zawartość dodatkowa
  • Ozdobne artefakty do Diablo III Rozłóż połyskujące anielskie skrzydła, rozwiń niepowtarzalny sztandar i nadaj swoim pancerzom egzotyczne barwy używając Chmury w Butelce i Dymu w Butelce.
  • Towarzysz do World Of Warcraft - Szaman Fetyszów Wędruj przez World of Warcraft z szamanem fetyszów u boku.
  • Awatary Battle.net dla postaci w StarCraft II Pokaż, że jesteś prawdziwym bohaterem świata śmiertelników, dzięki specjalnym emblematom dla armii oraz trzem awatarom Battle.net w stylu Diablo dla postaci w StarCraft II.
  • Kulisy produkcji - zestaw Blu-Ray/DVD Ten wyjątkowy zestaw, na który składają się płyty Blu-Ray oraz DVD, pozwoli ci poznać ludzi, którzy stworzyli Diablo III. Baw się oglądając godzinę wywiadów, w których graficy, scenarzyści, projektanci, muzycy i animatorzy szczegółowo opisują proces powstawania świata Sanktuarium.
  • Sztuka Diablo III Poznaj wspaniałą oprawę graficzną Diablo III dzięki albumowi, w którym na 208 stronach przedstawiono grafiki z gry, od wczesnych szkiców koncepcyjnych po finalne grafiki trójwymiarowe.
  • Ścieżka dźwiękowa z gry Wsłuchaj się w 24 oryginalne utwory z Diablo III na płycie CD i wzbogać swoją kolekcję muzyczną o pieśni tak ponadczasowe jak sam Wieczny Konflikt.
  • Gra Diablo III na PC/Mac
  • Pełna wersja gry Diablo III na nośniku DVD-ROM.
  • Czaszka Diablo i pamięć USB 4GB w kształcie Kamienia Dusz
  • Oddaj swój komputer w piekielną niewolę używając nieczystej pamięci USB w kształcie kamienia dusz i podstawki w kształcie czaszki Diablo. Pamięć USB zawiera pełne wersje gier Diablo II i Diablo II: Lord of Destruction, które pozwolą ci na ponowne prześledzenie drogi Mrocznego Wędrowca.
  • Ekskluzywna zawartość dodatkowa
  • Ozdobne artefakty do Diablo III Rozłóż połyskujące anielskie skrzydła, rozwiń niepowtarzalny sztandar i nadaj swoim pancerzom egzotyczne barwy używając Chmury w Butelce i Dymu w Butelce.
  • Towarzysz do World Of Warcraft - Szaman Fetyszów Wędruj przez World of Warcraft z szamanem fetyszów u boku.
  • Awatary Battle.net dla postaci w StarCraft II Pokaż, że jesteś prawdziwym bohaterem świata śmiertelników, dzięki specjalnym emblematom dla armii oraz trzem awatarom Battle.net w stylu Diablo dla postaci w StarCraft II.
  • Kulisy produkcji - zestaw Blu-Ray/DVD Ten wyjątkowy zestaw, na który składają się płyty Blu-Ray oraz DVD, pozwoli ci poznać ludzi, którzy stworzyli Diablo III. Baw się oglądając godzinę wywiadów, w których graficy, scenarzyści, projektanci, muzycy i animatorzy szczegółowo opisują proces powstawania świata Sanktuarium.
  • Sztuka Diablo III Poznaj wspaniałą oprawę graficzną Diablo III dzięki albumowi, w którym na 208 stronach przedstawiono grafiki z gry, od wczesnych szkiców koncepcyjnych po finalne grafiki trójwymiarowe.
  • Ścieżka dźwiękowa z gry Wsłuchaj się w 24 oryginalne utwory z Diablo III na płycie CD i wzbogać swoją kolekcję muzyczną o pieśni tak ponadczasowe jak sam Wieczny Konflikt.

Opublikowano

Do tego czasu dodadzą jeszcze wiele rzeczy, od razu po wyjściu gry będzie bardzo wiele aktualizacji. Od razu po premierze gry zakupie ją, nie mogę się doczekać, po wielu latach oczekiwań w końcu się doczekaliśmy

;)

Tak, tylko aren walk PvP od razu po premierze nie zobaczysz. Wątpię, by były w tym roku nawet, skoro Blizzard pracuje nad nimi 4-5 lat i skończyć nie może.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...