Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] RMCF, Kierzek i ich moderowanie

olek222

Moderowanie  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? moderowanie/decyzje rmcf?

• NIE
      77
    • TAK
      32
    • NIE MAM ZDANIA/BOJE SI? UDZIELI? ODPOWIEDZI :D
      13
    • Mam wyje|3ne
      29
  2. 2. Podoba ci si? moderowanie/decyzje Kierzka?

• NIE
      67
    • TAK
      29
    • NIE MAM ZDANIA/BOJE SI? UDZIELI? ODPOWIEDZI :D
      22
    • Mam wyje|3ne
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry informuję, iż jest to jedynie ankieta, chciałbym tylko poznać głos ludu (chociaż go znam :s)

Proszę o udzielanie się w ankiecie i brak spamu, dziękuję ;D

@arko - nice liz bro ;D

@edit dodany "głos ludu" :D

shoob.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rmcf da się przecierpieć. Do niego nic nie mam. Robi co może.

Co do kierzaka to go nie lubię. Dostał gm na tzw "lizusa".

graphic.png

Opublikowano

Co do pierwszego to nie. Przed chwilą zamknął mój temat z jakże poważnym problemem. Drugiego randoma nie znam.

mjut.png
Opublikowano

Drugiego randoma nie znam.

Lubie to

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Mam na nich wyjebane.

@down

w ankiecie nie ma opcji "Mam na nich wyjebane" tak więc musiałem napisać tegoż posta.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Rmcf rozdaje free warny czyli nie

kierzek , za to że nie umiał się przyznać do błędu i zaskarżył mnie , to mam na niego wyjebane

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Do RMCF'a nie mam zastrzeżeń, bo zasługuję na swoją rangą, na którą dość długo pracował. Pomyłki się każdemu zdarzają, a niesłuszne warny/bany chyba wiecie gdzie zgłaszać? Co do kierzka mam mieszane uczucia, ale nie będę się na jego temat wypowiadał.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Po co taki temat, beka. ;d

Popieram RMCF'a w wielu sytuacjach, czepiacie się jego za błędy, które "wy" popełniacie.

Co do kierzka nigdy nic do niego nie miałem, osobiście również go popieram, jakoś nie widzę żeby robił wyczyny na forum, spokojnie sobie moduje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Obaj na nie. Dlaczego? To są jakieś randomy dające warny i bloki na posty za prawdę, bądź nazwanie kogoś "randomem" (pozdro TCQ, od siedzącego koło mnie Pawła, czyli NiNeTaLeS'a)

Opublikowano

Po co taki temat, beka. ;d

Popieram RMCF'a w wielu sytuacjach, czepiacie się jego za błędy, które "wy" popełniacie.

Co do kierzka nigdy nic do niego nie miałem, osobiście również go popieram, jakoś nie widzę żeby robił wyczyny na forum, spokojnie sobie moduje.

Rozumiemy, w końcu masz kid moda.

Moim zdaniem obaj panowie trochę szaleją.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Taa, a z niego to jest świętoszek. Zwalaj jeszcze na userów jego winy.

chociaż w sumie rmcf nie jest taki zły

Obydwaj dalej liżcie ;* Jak to się mówi - na kolana i do rana.

Także proponuję dodanie odpowiedzi ,,Mam na nich wyjebane" ;*

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Admin Cienia
Opublikowano

Obaj na nie. Dlaczego? To są jakieś randomy dające warny i bloki na posty za prawdę, bądź nazwanie kogoś "randomem" (pozdro TCQ, od siedzącego koło mnie Pawła, czyli NiNeTaLeS'a)

Widocznie ktoś poczuł się tym obrażony i raportował post. To było tak na prawdę powodem ostrzeżenia oraz blokady, nie jak twierdzisz prawda. Mnie osobiście to nie obraziło.

Wielu z użytkowników nas wyzwało, obrażało etc, mimo tego nie zakładamy o Was tematów i ankiet w "Pogaduszkach" gdzie piszemy tzw. "prawdę o Was".

Prawda jest taka, że mało o sobie wiemy, nie znamy się osobiście, tutaj jesteśmy poniekąd profilami generowanymi przez skrypt. Nie oceniajcie kogoś, kogo nie znacie.

Po za tym skoro macie taką nienawiść i tyle uwag do Nas, to co tu jeszcze robicie?

Przykładowo: "nie lubię frytek - nie jem ich"

Przecież to tylko forum, od tego nie zleży Wasze życie.

Możecie stworzyć własne forum, lub wybrać inne. Tylko ciekawe czy na własnej stronie pozowlicie na siebie najeżdżać i obrażać?

1294477714-U1.png

Opublikowano

Widocznie ktoś poczuł się tym obrażony i raportował post. To było tak na prawdę powodem ostrzeżenia oraz blokady, nie jak twierdzisz prawda. Mnie osobiście to nie obraziło.

Wielu z użytkowników nas wyzwało, obrażało etc, mimo tego nie zakładamy o Was tematów i ankiet w "Pogaduszkach" gdzie piszemy tzw. "prawdę o Was".

Prawda jest taka, że mało o sobie wiemy, nie znamy się osobiście, tutaj jesteśmy poniekąd profilami generowanymi przez skrypt. Nie oceniajcie kogoś, kogo nie znacie.

Po za tym skoro macie taką nienawiść i tyle uwag do Nas, to co tu jeszcze robicie?

Przykładowo: "nie lubię frytek - nie jem ich"

Przecież to tylko forum, od tego nie zleży Wasze życie.

Możecie stworzyć własne forum, lub wybrać inne. Tylko ciekawe czy na własnej stronie pozowlicie na siebie najeżdżać i obrażać?

1. Bo my jako userzy nie musimy byćprzykładami dla innych użytkowników.

2. "Jak cię widzą, tak cię piszą"

3. Po co tu jestem? Dla MMT, tylko i wyłącznie...

742611478555387739101.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

1. Bo my jako userzy nie musimy byćprzykładami dla innych użytkowników.

2. "Jak cię widzą, tak cię piszą"

3. Po co tu jestem? Dla MMT, tylko i wyłącznie...

To nie są żadne argumenty, ani usprawiedliwienie do obrażania kogoś.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Każdy ma poszczególne cele / role do wykonywania na forum. Czemu po prostu nie dacie wykonywać tego.

Tematy zostają zamykane przez waszą i tylko waszą głupotę. Obrażacie się na wzajem,a RMCF musi temu zapobiec.

Przyznaję ,że nie zgodzę się z niektórymi jego nadanymi warnami,aczkolwiek musicie sobie uświadomić jaki on teraz jest z tym zalatany.

Dajcie spokój już nie ma o co spinać. Nie róbcie bezsensownych tematów bo i tak to nic nie pomoże ,a wam nawet zaszkodzi.

Często w waszych wypowiedziach widać tekst " lizu lizu " itp. Co tak naprawdę chcecie przez to powiedzieć?

Moim skromnym zdaniem dajcie na looz bo i tak nic nie wskóracie tak jak z Geoningiem ,a pamiętacie jakie były konsekwencje.

Rezygnujecie ze swoich stanowisk ,a potem po pewnym okresie czasu po przemyślanej decyzji pragniecie wrócić.

Rozumiem kokosza i słowa " Nie ma powrotów" ,bo skoro ktoś olewa swoją rangę + obraża innych użytkowników ,gdzie powinien świecić przykładem, nie powinien móc wrócić na stanowisko.

Więc rada dla was :

Zanim obrazicie kogoś zastanówcie się nad tym 10 razy. :)

Pozdrawiam Rakocy.

PS: To nie było "lizu lizu" tylko własne zdanie :)

Opublikowano

Nie no do rmcf nie ma się co dowalać akurat on jest lajtowy bo przynajmniej ci odpisze jak warna sypnie itd.

Co do ankietu o kierzku to powinno być z !!!!!!!!!!!!!!

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Rmfc może być, choć czasami nie pobieram jego decyzji, na kierzka mam wyjebane.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Do RMCFa nic nie mam, wykonuje on tylko swoją "robotę", może czasami się myli, ale nie jest robotem. Może i czasami nie umie przyznać się do błędu ale to jego sprawa.

Co do kierzka to nie wypowiem się, bo go zbytnio nie znam.

Nie liżę tylko wypowiadam własne zdanie, jak chcecie możecie mnie hejtować.

Pzdr.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...