Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] WarRock nie działa po zabawy z plikami s1wegokamila

iLoveLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja napisałem, żeby usunąć te ip z hosts mądrale bo byście dalej kwiczeli, że nie działa...

Tut taki sobie, każdy inteligentny człowiek o tym wie..

@down jeżeli coś robisz to musisz wiedzieć co do czego jest... Wiadomo jak ustawiłeś sobie w hosts na local hosta wr'a to musisz to potem usunąć by działał normalnie. Logiczne.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@Up. No chyba nie . Chyba obeznany w plikach systemowych . Wiesz wgl. co to znaczy inteligencja ? Do Wyszukiwarki ! :O

@4Up. Przepraszam już to uwzględniam ^_^

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

TAK JEST ! KOLEJNy TUT : CTRL + C / CTRL + V ;]

0% inteligencjii

//Masz racje, ale co tam ... || hackerX

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

@Up , @2Up. Napisałem debile że podziękowania dla nich bo mi pomogli a skoro oni nie zrobią tuta to ja to zrobie ...

o.O

Opublikowano

@UP Z ciebie jest większy debil i szczeniak więc nie pyskuj, bo z każdego forum Cię wyjebią na zbity pysk. Które to już 6 forum?

Aha i żeby nie było, że to spam to według mnie to logiczne, że jeżeli zmieniasz ip w hosts, to musisz je później przywrócić lub też usunąć, a więc tut zbędny.

PS. Szkoda, że nie ma teraz minusów...

@Down Kto tu spami, i kto tu się zachowuje jak małe dziecko ^^ Myślisz, że jak przeklniesz to już taki fajny jesteś ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

up . zamknij morde chuj cie moj wiek obchodzi kretynie i forum 1 jebany spamerze kazdy twoj post to spam wiec stul jape.

topic. malo osob wie gdzie jest host . nie pasuje tut to nie czytac i wyjazd ...

ps. tez żałuje ze nie ma minusow mial bys po koncie ;) ranga by byla noob :)

NIE ODPOWIADAC NA TEN POST . NIE ROMBY FLEMAWARE ...

(JESTEM NA FONIE .SRY ZA ORT. )

//Gz 5%. Wystarczyło zachować kulturę osobistą. || hackerX

//I się spytam czemu niby RaV i siwy powiedzieli jak naprawić error jak ja kurwa w kilku tematach napierdalałem, żeby usunąć z hosts te ip dodane przez robienie serwa...

Za duże ego ? ll iLove ;**

Oni ... (wstaw tu jakiś obraźliwy epitet na siebie) opisali to dokładnie jak wejść itd. A ty napisałeś Usunąć z Hosts . Więc się nie udzielaj a i zaraz znajdę jakąś lukę że bd musiał zdjąć 5% ;**

//Wierz mi, że ja mogę znaleźć tyle luk, że będziesz miał non-stop nie mniej niż 50%. Bo podpadłeś nie tylko mi. || hackerX

Nie bądź żałonsny ;) Pokazać ci poziom ostrzeżeń za co warna dałeś ? I ty jesteś podem . Pzdr MPC ... Kiedyś ludzie wybierali rozsądnie ... Ale czasy ogarniętego MPC minęły . -.-

o.O

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Drugi "xkamazutra"

TuT = Ctrl + c / Ctrl + v

Wszystko co zrobisz to chcesz like za to

I zgadzam się w 100% z Spe@ker'em

@UP Z ciebie jest większy debil i szczeniak więc nie pyskuj, bo z każdego forum Cię wyjebią na zbity pysk. Które to już 6 forum?
@Down Kto tu spami, i kto tu się zachowuje jak małe dziecko ^^ Myślisz, że jak przeklniesz to już taki fajny jesteś ^^

DOKŁADNIE ; ))

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...