Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WarRock

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam już kilka dni na pomoc i nic ;/ Bawiłem się z privem ale w sumie to nie aż tak. Pobrałem plik od siwykamil właczyłem i wyłaczyłem i usunołem a zwykły warrock nie działa ;/ 2 x reinstal co robić ? Mówił ktoś żeby coś usunąć z hosts ale ja nie wiem gdzie jest taki plik wg .

Co się stało ? Ja tylko pobrałem właczyłem wyłączyłem i git i usunołem a nie działa !! HELP BRONIE LECĄ.

Za pomoc lajki tu i na profilu!

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Jak nie wiesz gdzie Ci się znajduję ten plik, ani nie jesteś do końca pewien co nawaliło. Myślę, że najszybciej będzie zanim Ci ktoś wytłumaczy i dojdzie do tego co konkretnie jest źle, jeżeli zrobisz przywracanie systemu do ostatniego punktu sprzed zabawy z privem.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Za ten post pewnie dostane 5% i ludzie mnie zhejtują*

*chyba tak się pisze

Jednak warto

Po ilości twoich wykrzykników

i twoim pośpiechu sądzę że...

...

JESTEŚ W CH*J UZALEŻNIONY!

Koleś, zacznij żyć

"get life"

Wyjdź na dwór,

zacznij żyć!

omg2

Opublikowano

@up nie jestem no life :) mam poprostu koło 20 lvl wolne i bronie więc chce grać ....

Ale wszystko ładnie pięknie a teraz mam problem z:

jak już włączam warrocka wyskakuje mi błąd że mam coś nie tak z mapslist. C/Program Files/WarRock/Maps.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Zrobiłem reinstalke :) Ok już wszystko działa dzięki temat close ;P Ale jednak 3 dni poleciały .. .

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...