Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HTML][CSS] Strona by michci pod metin2

michci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem stronę bez menu byście się trochę pobawili lecz mnie by już zachęcił sam widok strony głównej.

Chcesz pobieraj. Nie to nie.

stronan.png

Download

http://speedy.sh/6rgwk/strona-by-michci.rar

Opublikowano

mnie by już zachęcił sam widok strony głównej.

Niestety nie mogę tego samego napisać...

W logu źle zeskalowany szaman, bo widać i to jak, stopka ma wysokość prawie, jak te newsy...nie za dużo czasem? Chyba, że na stopce chcesz kontynuować pisanie newsów -.-

Nie przesadziłeś czasem opisując to Twoje "dzieło"?

Opublikowano

Niestety nie mogę tego samego napisać...

W logu źle zeskalowany szaman, bo widać i to jak, stopka ma wysokość prawie, jak te newsy...nie za dużo czasem? Chyba, że na stopce chcesz kontynuować pisanie newsów -.-

Nie przesadziłeś czasem opisując to Twoje "dzieło"?

hahahaha ale śmieszne, a co do strony nie chcesz nie pobieraj coś nie odp. dałem przecież pliki strony to możesz se zmienić OMG takie posty to spam !

Opublikowano

Widocznie lubię spamować...:)

Skoro wrzucasz słabą stronę to licz się z krytyką, myślisz, że tylko ja tak myślę? Poza tym strona powinna być w odpowiednim subforum Metina, bo jest spis szablonów...i się tak nie przejmuj już...loooz człowieku.

Opublikowano

W ogóle się nie popisałeś. Brak skanu, brak jakiekolwiek demo.

Masz 1h na skan.

I działy pomyliłeś.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wypunktuję... będzie mi łatwiej:

1. Po co index.php jak tam w środku (w paczce) którą podałeś nie widzę ani grama php`a

2. Grafikę pominę... szkoda słów na to... ujmę to po prostu tak: żenua i dno

3. Brak praktycznego menu... to na środku żółte... nie nazwałbym tego menu

4. 0 rozkładu strony do rozdzielczości i "siatki"... pakowałeś tak aby gdzieś tam weszło czy coś...

Przed tobą long droga son! Czytaj tutki na necie... w3schools/html dla zielonych na początek

9obpmnjr.png

Opublikowano

Wypunktuję... będzie mi łatwiej:

1. Po co index.php jak tam w środku (w paczce) którą podałeś nie widzę ani grama php`a

2. Grafikę pominę... szkoda słów na to... ujmę to po prostu tak: żenua i dno

3. Brak praktycznego menu... to na środku żółte... nie nazwałbym tego menu

4. 0 rozkładu strony do rozdzielczości i "siatki"... pakowałeś tak aby gdzieś tam weszło czy coś...

Przed tobą long droga son! Czytaj tutki na necie... w3schools/html dla zielonych na początek

Co do php powiedz mi gdzie jest on nim mowa ?
Opublikowano

Co do php powiedz mi gdzie jest on nim mowa ?

W paczce masz plik "index.php", niepotrzebnie... na wielu serverach www plik index.html jest odczytywany przed index.php (chodzi o pierwszeństwo)

adsdsa.png

9obpmnjr.png

Opublikowano

Myślę, że strona jest nawet, nawet, chociaż tak, jak kilka osób napisało, grafika nie jest Twoją mocną stroną :)

Nie znasz podstawowych zasad tworzenia Layoutu. Gdybyś to dopracował na pewno tworzyłbyś fajne strony, już nie tylko darmowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...