Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]drogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak nazywa się ten plugin którym mogę wyznaczyć że tu jest teren no-pvp a tu pvp że jak ktoś przekroczy granice to wyskakuje mu to na czacie jak na serwerze hardcore u skkf i jak ustawić teren no pvp bo zapomniałem :DMam bukkita na 1.2.3

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

plugin WorldEdit+WorldGuard zaznaczasz toporkiem i robisz cuboida następnie /rg nazwacuba pvp deny/allow ;] allow-dostępny deny-wyłączony

1379958827-U247153.png

Opublikowano

@up jak wpisuje /rg nazwa pvp deny to mi nic nie daje a jak wpisze /region flag nazwa pvp deny to jak przejde to nic na czacie nie pisze ze weszlem strefe pvp lub no-pvp

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@Up tak /region define nazwa nick.pomoże ktoś???

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

POMOŻE KTOŚ ???ZA każdy działający tut daje like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...