Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta steam

Coocainek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludziska !

Tak więc moje pytanie jest następujące.. Nie grałem dość długi czas w MW2 i dzis postanowilem zainstalować i.. na steam loguje sie normalnie ale nie pamiętam maila więc nie pogram bo steam guard jest ;c a skoro nie pamiętam maila to nie dostane kodu a jak nie dostane kodu to nie pogram ;o

No i w sumie dopiero tutaj jest pytanie bo wysłałem do supportu ticketa z prosba o zmiane maila. zrobilem im zdjecie kodu z pudelka znaczy cd-keya podalem im nazwe steam i haslo i na jaki mail maja zmienic i czy oni to zmienią ? Jak zmienią to jaki mniej wiecej czas oczekiwania ?

Jak to nie zadziała to jaki inny sposob zeby odzyskac steam :D?

z gory dzieki ;)

Zbieram + : D

Opublikowano

Wydaje mi się, że powinni zmienić. Ja na odpowiedź supportu czekałem dokładnie 3dni. Różnie to bywa, bo koledze odpowiedzieli po paru godzinach.

Chyba nie ma innego wyjścia niż pisanie do supportu, chyba, że oczywiście przypomnisz sobie e-maila ;)

Opublikowano

Właśnie dostałem odp i kazali mi zrobić zdj pudełka płyty i obok CD keya napisać numer ticketa to normalne ^^ ? Jesli tak to czy jestem na dobrej drodze to odzyskania konta ;> ?

Zbieram + : D

Opublikowano

Tak, oczywiście ;)

Rób wszystko co Ci 'każą', a będzie dobrze ;)

Oni chcą Twojego dobra, lecz muszą upewnić się, czy to aby na pewno Twoje konto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...