Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ3150PZ Dystansowa

abuk0022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Zależy mi na: wytrzymałości postaci a zarazem żeby zadawała dmg (dużo gram Ahri,Ashy,teemo,Tristana )

Tak żeby sie dobrze grało w tf oraz to co up

Myślałem nad : Anivia vs Twich

Opublikowano

Twitch jest swietna postacia jak chcesz rozwalac noobkow na normalach. Jest dosc mocny jak sie nafeeduje. Tylko jak? W early carry zjada cie na 4-5 strzalow, caster na combo i w ogole jest tak papierowy ze zabijają go miniony. I jest lamerska postacia, czeka az twoj team cos zrobi a jak przeciwnik ma 200 hp to wylatuje z niewidki i ksuje... zal.pl Dlatego nie polecam, bo jak widze twitcha tylko ksujacego to odechciewa mi sie grac z takimi ludzmi.

Natomiast ANIVIA to co innego. Piekielnie mocna na midzie, ogromny dmg z combo, sciana ktora moze uratowac ci/sojusznikowi dupe, rozdzielajac was od przeciwnika. Niestety wymaga ogaru, jak uzyc combo i kiedy walnac Q zeby nie zfailowac. E Zadaje potezne dmg lecz tylko wtedy gdy przeciwnik jest zamrozony ( zamrazasz go Q lub ulti ). I trzeba sie nauczyc rzucac scianke i Q by przezyc gank. Sa lepsi casterzy ale anivia duzo funu daje POLECAM!

Opublikowano

Dla mnie twitch viable tylko w jungli ,mega zajebiste gangi.Na late jak ogarniesz positioning wybijasz all z ulti.Niestety jest za bardzo squishy i to jest jego wada

Anivia hmmm osobiscie nie lubie miec anivi z powodu ,ze wiekszosc tak lami.Glowny problem polega na dawaniu sciany.Dobra sciana=win slaba sciana=kompletny loose

Opublikowano

Zastanowił bym się pomiędzy anivia, a leblanc.

Anivia nie umiem grać więc...

Leblanc ma mocne combo i bardzo łatwo nią ogarnąć mid.

Opublikowano

up@ Taaaaaa, jasne. Nie licząc jajka Anivi, to Twitch bez tego jest bardziej papierowaty. Twitch ginie od focusu obszarowego, Anivia natomiast gdy skupi na Sobie focus, ma przecież jajko...

Anivia+

Stun co 6 sek,

Blokada drogi

2x dmg z E jeżeli przeciwnik pod wplywem jakiegoś zimnego debuffa.. (slow, stun, sielence ryze)

Ulti co 6 sek, odpalasz kiedy chcesz. (zżera mane) i tąką leblanc powinna zjeść na luzie, m.in dlatego że jak ta wywali combo, to dostanie zonga jak jajo pod turretem jest.

ANIVIA 100%

Opublikowano

a jakas dobra postac Dalekiego dystansu bo mam juz to co u gory wymienialem myslalem na Caitiny czy jakos tak albo talonem : P Za odpowiedzi lajki

Opublikowano

Talon nie jest na odległość, on only solo top.

Talon jest tak zbalansowaną postacią, że to jest magia.

Jak nie masz farmy to w tf nic nie zrobisz, podrapiesz jedynie i od razu Cie zjedzą.

Cait jest dobrym AD carry, ma pułapki, dobry zasięg, fajne ulti, lecz można zablokować je.

w83od2.jpg

Opublikowano

Anivia jak i twitch są papierkowe.. na early jak i później są łatwi do zabicie, ale mają bardzo dobre DMG (zwłaszcza Anivia)

Polecam Anivie :)

eune

Opublikowano

@up tak tylko jak ogrniesz twitchem to nie będziesz wiedzieć co to jest papier, ja na 1 lvl stoje obok wroga pod wieza i pierwsza krew. Mówcie, że twitch słaby bo papier to mi się śmiać chcę, owszem dobija ludzi na niskim poziomiw hp, bo ma niewidzialność, a nie wierzę, że jak Wy zobaczycie kogoś na low hp to go nie dobijacie, więc nie mówcie, że postacie typu evelyn/shaco/twitch są ks ...

Do tematu : zależy kim lubisz grać ad, czy ap. Ja też bym miał ciężki wybór, ja kupiłem twitcha i nie narzekam, kupiłem anivię i też nie narzekam. Kupuj postać, która przypadła Ci do gustu.

Opublikowano

Anivia na mida jest dość dobra, fajne cc ma. Ult co 20sek na farme.

Twitch dla mnie to gówno, wystarczy oracle i już jego mizerny plan idzie się walić.

Koleżko, po co wypowiadasz się o championach którymi wogóle nie grałeś?

@Temat: z w/w champów wybrałbym anivię

+Obszarowe ulti (z cd6s)

+stun

+passyw

+op ściana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...