Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boosty

przem512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar kupić sobie boosty do gry NFS World. Chciałbym przelać pieniądze normalnie na konto bankowe czyli na poczcie bądź w banku, lecz kiedy klikam przelew to wyskakuje mi jakieśMoneybookers no i musze tam jakieś dane wpisać swoje. Może mi ktoś wyjaśnić dokładnie

o co w tym wszystkim chodzi bądź czy można wykonać zwykły przelew?

Opublikowano

Kolego, nie przelewaj kasy, bo to jest trudne. Kup sobie pay safe carda. Jest to obecnie najlepsza, najłatwiejsza i najszybsza opcja kupna boostów.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To co skorpion

Lecz przelew musi być w banku (prawdopodobnie) i musisz mieć swoje konto bankowe

wiem bo sam się tym bawiłem :P

PaySafeCart kkupisz w kazdym kiosku za 20 zł masz około 80k boostów

I Jak ? nadal chcesz przelewem?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

A powiecie mi na czym to polega?

Kupuje karte wpisuje kod pin ktory jest na karcie na stronke i inne dane i cala filozofia, nie musze miec zadnego konta na jakiejs innej stronie?

Opublikowano

Może troszki offtop,ale to ważne nie polecam korzystać z usług Moneybookers, bo później idzie istny spam przeważnie są to reklamy z kasynami do tego mają całe dane takie jakie się podaje przy zakładaniu konta w Moneybookers.,więc pomimo tego jeśli nie ma się wyboru to polecam podawać jakieś inne dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...