Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] OpenStealth 1.06

ingbank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz co nowa wersja to nowe tematy się będą pojawiały? Ten jest ostatni. Jak powstanie jeszcze jeden to po prostu będzie przenoszony do kosza.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up zielony

w prawym górnym rogu masz wyszukiwarkę, po wpisaniu tego co cie interesuje wyskakuje ci lista tematów , wchodzisz i czytasz, to nie boli

http://www.mpcforum.pl/topic/579123-dlopenstealth-105/page__hl__openstealth__fromsearch__1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
OpenStealth 1.11 Works only with FireFox ! Not Google Chrome ! I dn't know why !

takie info jest na zaprzyjaźnionym forum, więc prawdopodobnie jednak działa, ja niestety używam od dłuzszego czasu wyłącznie google chrome więc nie przetestuję

Opublikowano

takie info jest na zaprzyjaźnionym forum, więc prawdopodobnie jednak działa, ja niestety używam od dłuzszego czasu wyłącznie google chrome więc nie przetestuję

problem w tym że mi dark działa only with Google Chrome a na FireFox ma very much wyjebane, konkretnie, ładuje się mapka w nieskończoność

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Ma ktoś może link do wersji 1.13?

Bo jak odpalam 1.1 to mi wyskakuje, że 1.13 jest, a 1.1 nie działa.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

problem w tym że mi dark działa only with Google Chrome a na FireFox ma very much wyjebane, konkretnie, ładuje się mapka w nieskończoność

Mam to samo i nie wiem co mam zrobić żeby działało ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...