Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tani a dobry telefon z androidem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem kupić jakiś telefon z androidem, w granicach 250zł-300zł widziałem sporo telefonów na allegro właśnie z taką ceną także myślę że dla znawcy (:D) nie będzie to większym problemem powiedzieć który z telefonów jest lepszy.Działam pod wpływem impulsu ponieważ strasznie się podnieciłem telefonami z androidem.

Głównie chodzi o gry przyznaje się... bardzo mi się podobają dlatego potrzebuje takiego telefonu który ma rozdziałke dobrą do grania i żeby była dobra jakość dźwięku, bez sim locka oczywiście.Na pewno powinienem o czymś was poinformować ale nie wiem jeszcze o czym... byle nie były to jakieś chińskie podróby najlepiej jak by to był samsung LG HTC czy nokia. Telefon może być używany byle nie kompletnie zmasakrowany. Jeśli o czymś zapomniałem pytajcie. Z góry dzięki :D

Opublikowano

OK mam na oku 4 telefony...

1.HTC Magic

2.HTC Hero

3.Samsung Galaxy i5700

4.Samsung Galaxy i5800

Opublikowano

Ok tylko proszę o uzasadnienia swojej odpowiedzi bo nie wiem pod jakim względem jest lepszy, jakie ma minusy plusy jaki telefon jest lepszy w tym od tego itp.

Opublikowano

Dobra CM sporo mi pomogłeś i znalazłeś extra stronę jeśli mi teraz dobrze podpowiesz posypią się like

:D

Który z wymienionych samsungów byś wybrał ? Oczywiście jeśli najbardziej zależało by ci na tym co mówiłem ale żeby w innych aspektach nie był wiele gorszy

:D No i co sądzisz o samsung GT-S5360 Galaxy Y ?

Opublikowano

Co do Galaxy 5700 a Galaxy i5800 to masz tu :

http://mobileman.pl/samsung_galaxy_i5800_kontra_galaxy_i5700___porownanie_ktory_bedzie_lepszy_dla_ciebie,2576,aktualnosc.html

Galaxy Y mówisz. Moja dziewczyna ma telefonik :)

Powiem ci bardzo dobry procesor jest w G Y, bo 832 MHz to nie jest mało, a nawet można go porównywać do procka HTC HD 2, bo mała różnica.

Ale z tego co troche czytałem, w tym Galaxy Y jest taki częsty problem, że nie widzi karty pamięci, i to jest mała lipa.

Ale nie będe ci zanudzał, dziewczyna jest zadowolona a tu masz małą specyfikacje tego sprzętu :

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts5360galaxyy/

Poczytaj komentarze, i będziesz wszystko wiedział. :D

cmpunkkn.jpg

| members. |

Opublikowano

JESTEŚ MEGA ! Like się sypią ale musze zadać jeszcze jedno pytanie... po prostu powiedz który ty byś wziął na moim miejscu i starczy

Daje ci do wyboru 4 telefony ty powiedz który weźmiesz a ja już się dowiem co jest w nim takiego :D

1.Samsung GT-i5800 Galaxy 3

2.Samsung GT-S5360 Galaxy Y

3.Samsung GT-i5700

4Samsung GT S5570 Mini

Opublikowano

Ja bym wybrał Samsunga Galaxy GT-S5360.

Jako dodatek podrzucam ci porównanie wszystkich przez ciebie wymienionych:

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4472/3999/4879/5344/

cmpunkkn.jpg

| members. |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...