Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zastanawiałes sie o moderatorach i administratorach forum ?

Lantan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj użytkowniku !

Czy zastanawiałeś się kiedys o modetatorach i administratorach który jest najbardziej lubiany ?

Myslę,że nie ale chciałbyś

Okej to sprawdzimy to !

Link do sondy która została zrobiona przezemnie na stronie sonda.hanzo

Niestety link do ankiety został usunięty poniżej znajduje sie kod na forum

<div id="sonda149659"><a href="http://art-madam.pl/nowosci/handmade">Handmade NOWOŚCI</a></div><script type="text/javascript" src="http://sonda.hanzo.pl/sonda.js,149659,Tqtr,aw9w"></script>

Najsympatyczniejszym moderatorem forum jest

S.Moderator - TCQ | Otrzymał 5 głosów

S.Moderator - Geoning , Admin - Lord Makin | Otrzymali po 4 głosy

Admin - kokosz | Otrzymał 3 głosy

Gratuluje !

Pierwsze miejsce:TCQ

Drugie:Geoning,Lord Makin

Trzecie:kokosz

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Nie wiem kto najlepszy, ale ravnes najgorszy :D

E;ło po zobaczeniu nicku moda wyzej przypomniala mi sie zagadka. Czy jak wensz zje pajonka, to czy pajonk ugryzie wensza od wnentsza?

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Czy zastanawiałeś się kiedys o modetatorach i administratorach który jest najbardziej lubiany ?

Myslę,że nie ale chciałbyś

Nie, nie chciałbym. Już brak pomysłów na temat to się robi co popadnie. Ale głosuję na kokosza bo tak!

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Kto to są "modetatorzy" ?

@down : nie bo wonsz go strafi.

Sorrka nie udało sie mialo byc "S.Moderatorów"

Jakbym wypisywał od działow to by nie starczyło miejsca na stronie xD

Opublikowano

Nie interesuje mnie to ;) mam wyje*ane na wszystkich i na wszystko.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Buhehe RMCF 0 głosów i pewnie tak dalej zostanie. No chyba, że sam na siebie odda głos i sprowadzi znajomych.

Ja oddałem głos na Lorda Makina i szkoda, że nie mogłem więcej opcji wybrać :<.

jqeuR.png

Opublikowano

Admin - kokosz col_y.gifg.gif 3 Admin - Lord Makin col_y.gifg.gif 2 Admin - Seldek col_y.gifg.gif 2 S.Moderator - AceBoy col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - Antix col_y.gifg.gif 1 S.Moderator - Enzil col_y.gifg.gif 1 S.Moderator - Geoning col_y.gifg.gif 4 S.Moderator - kierzek col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - M@niek col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - Omek col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - RMCF1902 col_y.gifg.gif 2 S.Moderator - rosire col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - TCQ col_y.gifg.gif 4

Geoging i TCQ Narazie prowadzenie zobaczymy dalej

Admin - kokosz col_y.gifg.gif 3 Admin - Lord Makin col_y.gifg.gif 3 Admin - Seldek col_y.gifg.gif 2 S.Moderator - AceBoy col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - Antix col_y.gifg.gif 1 S.Moderator - Enzil col_y.gifg.gif 1 S.Moderator - Geoning col_y.gifg.gif 4 S.Moderator - kierzek col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - M@niek col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - Omek col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - RMCF1902 col_y.gifg.gif 2 S.Moderator - rosire col_y.gifg.gif 0 S.Moderator - TCQ col_y.gifg.gif 5

TCQ 5 glosów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...