Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Gierek

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Szukam Gry w stylu Project Zomboid .... Mianowicie chodzi o to, że jesteś gdzieś w jakims miejscu sam ( wyspa, miasto, dżungla, pustynia, las) i odpierasz ataki najlepiej zwierząt . Szukam gry Bez zombie nie Minecraft !!

2. Szukam jakiejś podróbki MINECRAFTA na słabe komputery . ( MÓJ KOMPUTER JEST ZA SŁABY NA MINECRAFT )

DAM LAJKA KOTKI ^^

mychemv.png

Opublikowano

@up. nie? nie oceniaj po grafice czy gra jest wymagająca.

terraria. lepsze od minecrafta, podobne, lecz nie to samo. jedyne podobieństwo to możliwość kopania/budowy. bardziej nastawione na rpg. 2d, rzut z boku.

Opublikowano

@Sopelek

Terraria..... grałem ...... za bardzo mnie nie wciągnęła :( Ale i tak dostaniesz Lajka :D

Dalej Podawajcie :)

mychemv.png

Opublikowano

Wiesz, w minecrafcie jest opcja, aby wyłączyć/włączyć OpenGL.

Na youtube jest w cholere filmików "ale kopja majncrafta lol".

Btw, jakbyś dobrze skonfigurował kommputer i minecrafta to by działał bez lagów (zależy od sprzętu, no ale nie podałeś parametrów komputera).

Jeżeli chcesz pograć w Minecrafta, to mogę spróbować Ci pomóc :)

Opublikowano
aby wyłączyć/włączyć OpenGL.

*zaawansowane opengl.

opengl nie wyłaczysz w minecraftcie, bo na nim opiera się mechanizm renderowania objektów w grze

Opublikowano

No tak, ale zawsze trochę to przyśpiesza grę (jak się wyłączy).

Prawie na każdym kompie można odpalić Minecrafta. Tylko sterowniki muszą być odpowiednie.

Wiesz, jak ja mam drugi komputer (stary laptop), gdzie mam zintegrowaną kartę graf. i 2 gb ramu, to po wgraniu sterowników do karty (której praktycznie nie ma :D) Minecraft chodził i miał średnio 30 FPSów po ustaleniu OptiFine.

Opublikowano

Możesz spróbować zainstalować sterowniki poniżej (w spoileru).

Ewentualnie wpisać frazę "sterowniki ATI Radeon 9600 Pro Family" w Googlarce.

Nie jestem ekspertem w tych sprawach, ale powinno działać.

Jakby nie działało, to wejdź w ustawienia kart. graficznej i pobierz automatyczne sterowniki (taki można powiedzieć backup).

Osobiście ściągnąłem pierwsze lepsze sterowniki zawierające nazwę mojej karty graficznej :D

(pewnie się tak nie robi, ale kij, działa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...