Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FireTime [Dedyk] [PL-40slotowy] [2012] [Survival]

Dasjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam servera ponieważ,

mc first(to nie jego dokladny nick) ide sobie patrze jakis koles w diaxowej zbr ide na niego zabijam i po chwili pisze juzek123pl died wpisal cmd stracilem cale eq butki ochrona 3 i 37 lvl potem jescze dostalem bana od niego on powiedział ze wywalił 80 zł i jest pod ochroną powiedział "juzek123pl perfidnieklamie" a i jeszcze łuk moc 3

pozdrawiam i licze na to ze to ogarniesz dasjo

juzek123pl

Opublikowano

Nie polecam Jakiś "KidMod" Patrzy do skrzynek i zabiera rzeczy -.- zabrał mi 12 diaxów Dziękuje nie pogram -.-

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Witam my nie mamy zadnych kidmodow od wczoraj a po za tym juzek on dal 80 zl na ochrone i plugin cie zbanowal a nie on bo niema cmd ani nic ! i juz all podkontrola zapraszam

Opublikowano

Serwer zabawny. Technicznie może ok, ale żeby dać na Survival LWC. Pogrom. Odstraszyło mnie to momentalnie. Jak chcecie grać na Survival z LWC to grajcie mnie taka gra nie interesuje... Kradzieże dozwolone, a pomyślałem mądry właścicielu jak kraść, gdy all jest zabezpieczone ?

Pozdrawiam

Opublikowano

haha madry to ty nie jestes poto dalem lwc aby gra byla trudniejsza w real tez nie do kazdego domu latwo sie dobic to mysl poto masz muzg! a sr oli go masz?

Opublikowano

haha madry to ty nie jestes poto dalem lwc aby gra byla trudniejsza w real tez nie do kazdego domu latwo sie dobic to mysl poto masz muzg! a sr oli go masz?

przecież on uciekł z laboratorium to sie dziwisz? on spał z xman'em w 1 łóżku...

Wasz poziom intelektualny oraz poziom jaki prezentuje(poprzez Wasze wypowiedzi) Wasz serwer jest taki jak widać. "Szczeniackie" zachowanie.

Ponadto można wnioskować, że nie masz totalnego pojęcia na temat Survivala.

Tym samym Wasze odzywki kieruje do moderacji.

Opublikowano

Wchodzę na serwer i niskąd nizowąd respię się na morzu, choć nigdy na tym serwie nie siedziałem. Dopiero po wpisaniu komendy /spawn znalazłem się na niedopracowanym spawnie. Nie polecam. Serwer do kitu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...