Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyzej, chcialbym zobaczyc jak sie gra bowem albo bladem hybrydką.Co polecacie, jaka hybrydka?Jak rozwijac skille? xD

Też nie wiem czy brac bowa hybryde czy blade?(np . 2:1 str) xD

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się hybrydzić bladera, ponieważ jest to chiński tanker i musi być full str :P A co do bowa to dobrą hybrydą było by 1:5 str :D

Sig.png

Opublikowano

bow hybryda to smiec.. albo full int bow albo full str ..;] na blade i bow sie nie nadaje hybryda lae jak juz sie bardzo uprzesz to do bowa 5:1 lub7:1 (int:str) oczywiscie

@up ju ztestowalem do dupy char bo phyatak spada i mniej hp;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

ja mam hybryde 1:1 bowa 99lvl Set Pr0

skille z bowa na 98 fire 93

potworka 97lv klade na hita :D (bow+5)

daje rade z 100lvlami

dmg ma dobre + crity z nowa strzala nikt nie ma sznas :D

DevilSouI.png
Opublikowano

Jak dla mnie blader i bow to tylko full str.... Dużo jest biulidów, ja osobiscie bede farmil na ongach bladera 100bitcheon 100fire 80 light 20 cold ^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

tak ;] bo jak nabijesz max lvl to co robic ? ^^ a no chyba ze robisz taxera to inna sprawa ;p ja przynajmniej tak uwazam ^^ nie musisz podzielac mojego zdania dlatego ze np jestem maniakiem pvp w MMO :P

Opublikowano

Widac kto dobił 80+ a kto nie. "Bow to tylko str albo int". Taki kto to pisze, nie ma zielonego pojęcia co potrafi hybryda bow. Sęk w tym ze nalezy go zhybridzić w jak najmniejszym stopniu. OD siebie polecam bow hybryda 8;1 str albo 8;2 str. Co do skiliMożna robic klasycznie tj pach/fire light 70, cold 30. Można by w sumie colda dać na 20 ale przy takiej hybrydzie zalecałbym 30.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

ale ja wlasnie gram hybryda 7:1str i duzo duzo lepiej na pvp sprawial mi sie bow fullstr , a co do full int to z bow/fire/cold bylduzo duzo lepszy od obecnej hybrydy chodz by przez ms na wyzszym lvlu

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Jak już przy int jesteśmy lepszy będzie light, po co marnowac cenne mastery w fire? MAG defa masz już bo w końcu int, dmg phy i pasyw ci nie potrzebny, nie opłaci się rozwijać fire tylko dla imbue. Dla inta lepiej jest jak zawsze light. No chyba, że chcesz walczyć tylko z nukerami albo wizardami

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Full str bow= fire 100 light 100 pacheon 100

Full int bow=Pacheon 100 cold 100 light 100

Hybryda bow=pacheon 100 light 100 fire/cold100 zalezy czy pakujesz bardziej np 8:2 albo 2:8(int =8) i tyle lol co tu duzo dyskutowac??..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Na pewno nie rób hybrydy . Osobiście mam bladera na swsro full str, cold do 20 ( żeby mieć snow shield'a ), light do 80, fire 100 i bich 100 i gra się fajnie myślałem, ze bedzie gorzej jesli chodzi o wbijanie lvl'i ale nie jest az tak zle jest myslalem/slyszalem . Najlepiej wpisz sobie oba buildy na YT i zobacz jak sie sprawuja na pvp/grindzie itd. Nigdy nie grałem bowem wiec nie wiem jak się sprawuje . Słyszałem, że bow full int jest nawet niezły i full str oczywiscie .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."