Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem !

hahahahahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam problem. Usunelem sobie niechcacy plik preferences.xml i mam pytanie. czy mogl by mi ktos wrzucic ten plik i podeslac linka ? Probowalem odpalac jeszcze raz wota i dupa nie dziala, a reinstall trzwa wieki przym oim internecie. Bylbym bardzo wdzieczny. Jak ktos nie wie gdzie znajduje sie ten plik to nalezy wcisnac windows + r i wpisac %appdata% po czym znalesc folder wargaming.net - > world of tanks i tu jest ten plik. Z gory dzieki. Wszystkim dam plusy lub minusy co tam wolicie.

Opublikowano

Sprawdź w koszu może masz ;) Tak chyba łatwiej będzie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Wiem o co Ci z tym biega, dobrze że nie miałem hasła zapamiętanego w grze. Nie wysyłajcie mu tego pliku, byłem lekkomyślny;/

Opublikowano

UWAGA DLA WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW PRÓBUJĄCYCH ZAMIEŚCIĆ TUTAJ TEN PLIK!

w pliku preferences.xml znajdują się Wasze dane do gry: login, hasło - nie radzę wysyłać tego pliku, gdyż może to poskutkować nawet wkradnięciem się na maila ( osoby, które używają jednego hasła ), lub ukradnięciem Waszej własności internetowej, czyli konta World of Tanks. Jak to znalazłem?

<loginInfo>
<user> login </user>
<host> host </host>
<rememberPwd> true </rememberPwd>
<password> ZAKODOWANE HASLO, KTÓRE ŁATWO ODKODOWAĆ. TAKŻE MOŻNA SIĘ LOGOWAĆ AUTOMATYCZNIE, MAJĄC JE ZAPISANE. </password>
<peripheryLifeTime> </peripheryLifeTime>
</loginInfo>

Opublikowano

A wiesz, że gra odpala się bez plików w %appdata%?

Jeśli na prawdę masz problem to usuń folder wargaming.net z %appdata%.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...