Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BUG By Evil ^^ czyli legendy <3 tak tak skromny jestem.

Dzieki temu bugowi możesz ustać na mapie x-1 i robić 48h bez martwienia się że Cie ubiją^^ + możesz przelatywać przez mapy jak Ninja( nikt Cie nie widzi, nie ma CIe na minimapie, nie ma Cie w grze nawet, ale latasz, i nabija CI się np czas do misji ^^)

Przydatne do bugu na pd, przelatywania, robienia ofensyw, szpanowaniu u kumpli ze "zalogujesz się" tam gdzie oni stoją, wiesz że masz niby admina :D i kradnięcie hajsu od dzieci.

OK, jak to robimy ?

ściągamy i odpalamy : OpenStealth, robimy coś by wywaliło nas z gry, (nie ze strony, Z GRY) polecam bawienie się Charlesem przy dużych liczbach, lub odciąć neta przez sekunde.(będzie połącz ponownie, jak klikniemy to załaduje sie nam mapa w programie, ale i tak wyskoczy połącz ponownie(tak ma być). Wtedy jak nas wywali, możemy latać po mapie przez ten program ^^ jeżeli musimy skoczyć na inną mape, to klikamy na okienko z grą i klikamy "J", po skoku znowu klikamy połącz ponownie, i latamy dalej przez programik :)

Pozdro Maggot ^^ thx za pomoc z tym bugiem, tzn wkuriwałeś mnie i tak jakoś wyszło że na to wpadłem xD

PS. w Weekend wbijamy 2mld pd :D i nie ma że nie !

Opublikowano

nie rozumiem czyli ze za latanie po mapie dostałeś za free pd od tak sobie ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie, napisałem tylko do czego to jest przydatne. co do bugu na pd to jest inna bajka. ale dzieki temu mozecie robic ofensywy :P

Opublikowano

Evil ja byś mógł to weź zrób filmik trochę nie ogarniam

Ps. 500 Postów ;P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

kolega tez wchodzi na elitepvper a potem tutaj szaleje hehe

kurwo sprawdz godziny ;) i to moje konto.. dziwne ze tam po pl pisze, c'n ?

Opublikowano

mam to coś na 5-1 i 5-3 przez co te mapy mi w ogóle nie działają... jak to naprawić?

tzn?

mógłbyś przetłumaczyć na innym forum ? ;P głównie chodzi o to żeby wyjebało Cie z gry. np czasem tak jest jak bijesz kubiki na full grafice ( protokoooooooooooołyyyyyyyyyyy) wywala Cie :D i połącz ponownie nic nie daje, trzeba restart. ale klikając połącz ponownie możesz latać przez openstealth

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...